Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én végül ezt a tokot találtam (szerk: a 11” verziót), elég sok keresgélés után, felraktam ide a képeket itt jobban látszik, hogy milyen.
Tökéletesen belepasszol de csak tok nélkül, esetleg valami vékony tokkal. Én benne hagytam az egyik felében egy ilyen puha kis hungarocell szerű cuccot, ha ez nincs benne akkor ide oda mozog az iPad ha pedig benne van akkor szerintem jobban védi a kijelzőt.
Nekem nagyon praktikus mert szeretem tok nélkül használni a dolgaimat, ugyanakkor ha nem használom szeretem ha védve van és ha viszem valahova akkor jó ha kicsit keményebb tokban van. Ugyan ez a tok nem teljesen kemény de szerintem megfelelő védelmet nyújt. Ráadásul ha valami idegen helyen / kávézóban stb. van az ember akkor csak kinyitja és benne maradhat az iPad nem kell kivenni és úgyis lehet használni, rajzolni, stb. Szerintem totál praktikus.
Illetve egy ilyen Poetic tokot vettem még ez csak most fog megérkezni de egy ilyet az előző tablethez is nagyon szerettem használni ha éppen konyhában vagy valahol oda kell állítani vagy ha ide oda viszi az ember a lakásban és le kell dobni a kanapéra akkor nem sérül meg. Bár ez eléggé vastag de ez az előnye is. Hátránya pedig hogy bemegy alá a por és hajlamos mintát hagyni a hátlapon amit persze le lehet törölni csak eléggé fura. De nagyon masszív és puha finom anyagból van.
Néztem mágneses tokokat is, illetve rendeltem is egy spigent meg egy másik típust de olvastam időközben ilyen-olyan véleményeket ahol valakinek a hátlapot teljesen tönkretette úgyhogy inkább hagytam ezt a mágnes dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- PlayStation 4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ulefone Armor Pad 5 Ultra - 1,8 kiló, vetíthet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest