Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Akciókamerák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest