- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest