Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MauroN
tag
Sziasztok. Adódott egy probléma az iPad Prommal. Valami szoftveresen csúnyán beragadhatott, nem is gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat. Tünetek: Smart folio case nyitásnál és csukásnál nincs felébresztés, csak gombra működik, egyetlen appot se tudok megnyitni, hiába kattintok bármelyikre is, csak az érintés animáció látszik. Lapozni tudok, értesítő rendszert, vezérlőközpontot le tudom húzni, azokon belül mindent tudok állítani. Problémám ott kezdődne, hogy nem tudom újraindítani, mert a power + hang fel-le (nem tudom most melyik) gombkombinációra nem jön elő semmi, beállítások app meg ugye nem nyílik meg. Rádugtam gépre, hogy Synciossal vagy 3utoolssal majd újraindítom, de ha rádugom a gépre, előjön ipaden, meg a programban, hogy engedélyezzem az új eszközt, de hiába engedélyezem, nem történik semmi, program nem látja az iPadet. Hogy tudom újraindítani, vagy kikapcsolni? iTunes-t nem próbáltam, mert utálom, de gondolom azzal is ugyanaz lenne, mint 3utoolssal, vagy synciossal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- SörcsaPH!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest