Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tuzpenge
    addikt

Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....

#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.

#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.

Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.

Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.

Ahogy "consono" kolléga is írja az említett sanlepus toll kiváló választás és szinte ugyan olyan azokat tudja mint a gyári, csak 6-8 ezer Ft-ért. Persze kivéve a nyomásérzékelést (de pl a döntést, tudja, kettő koppra jegyzet megnyitást tudja, a palm rejection tökéletes vele, stb). Ha nem rajzolni, hanem jegyzetelni kell szerintem tökéletes. "Ray" kolléga linkjét kell megkeresni, én is onnan rendeltem, és elégedett vagyok vele. (Én nem rajzolok egyáltalán).

Új hozzászólás Aktív témák