Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
Kicsit érzelmekkel túlfűtött lett ez a hsz, nem gondolod?
Én is Androidos vagyok, sőt egy Pixel 4 mellé szereztem be anno az Air4-et.
Torrent: Ennek elébe mehettél volna egy kereséssel, érdemes platform váltás előtt azért utána nézni.
IPA: Tudtommal XCode-ból továbbra is megoldható ha van kéznél Mac.
Desktop: Itt miről is beszélsz? Tablet piacon ez a legjobb megoldás ha nem számítjuk a Samsung féle DeX-et ami ugye zabálja az akkut mint akinek kötelező és elég bugos is sajnos (pedig egy király irány lenne a DeX)
Hub: Erre nem igazán tudok mit mondani, nálam értelmes minőségű Dell Hub és dokkoló az amire néha rákerül és semmi ilyet nem tapasztaltam.
Youtube: Ez pedig már már warez kategória, a background play egy fizetős szolgáltatás, az, hogy droidon vannak hackelt megoldások az nem azt jelenti, hogy hivatalos. Nem is véletlenül nincs fent storeban YT replika. Ennek is utána mehettél volna egy kereséssel.
Töltés: Itt azért nem ennyire drasztikus a helyzet, nálam kb 2 óra alatt tele nyomja.
Gondolom hamar kijöttek ezek a problémák, állj el a vásárlástól és jó napot
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest