Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sebgutkopf
    őstag

A napom során egy adott Excel táblából 5-10 sort kell egy üres Excelbe átmásolnom, valamint egy kapott Excelben 1-2 függvényt végrehajtani. Nálam itt merül ki az Excel.
    Kérdésem lenne még az, hogy pl a Table Tool (vagy bármilyen más csv szerkesztő) elérhető-e rá, mert pl a futárszolgálattal feladott csomaglistát abba kell el mentenem és azt a fájlt kell importáljam, és pl macen ezt Excellel nem tudtam elintézni.

Gondolom 2 safari oldal egymás mellett szintén meg tud nyílni. Egyikből kell ki írjam az adatokat, a másikba pedig be.

Az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt az osztott képernyőt támogató alkalmazások listája. Már nem csak a safari-ból, de chrome-ból is lehet egyszerre kettő a kijelzőn.

Nekem csv-t nem kell szerkesztenem, de rákeresve ilyen alkalmazás létezik mint pl: csv easy editor.

Mondjuk a fájl importálás és kezelés továbbra is a legnagyobb gyengéje a ipad OS-nek. Nekem attól elviselhető, hogy office 365 előfizetésem van így az oda tartozó onedrive és a teljes office alkalmazások ezt a tárhelyet használják és látják a fájlokat.

Új hozzászólás Aktív témák