- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
üzenetére
Érdekes hsz az tuti, de most hogy feltetted a kérdést, visszagondolva abszolút megbántam anno hogy ipad pro-t vettem. Volt gen1 és gen2 es 12.9 es eszközöm is, szerettem őket, de mindig kellett egy laptopot tartanom mivel pár havonta járok quake 3 lanpartyzni, valamint torrentezni nem akartam asztali gépemen.
Kocafotós létemre próbálkoztam editálással, az apple pencil + Affinity kiváló kombó volt, konkrétan gyorsabban tudtam vele dolgozni mint a 15 ös 2017 es touchbaromon akkoriban, valamint szuper volt hogy azonnal 1 kábellel be tudtam importálni a DSLR ről a képeket akár még útközben is! Volt rá precedens hogy a villamoson már retusáltam a képeket, úgy érzem kiváló hordozható setup egy ipad.
Viszont később leálltam a fotózással, és semmi hasznosat nem csináltam az eszközzel, csak fórumoztam kb, arra pedig abszolút túlzásnak tartottam, szóval mennie kellett. Váltottam ipad airre.
Pár hónapja szerencsétlenül huppantam az ágyamra és gyönyörűen behorpadt az ipadem, valamint be is repedt. Ekkor gondolkodtam el hogy mégis mit kéne venni... Az lett a vége hogy kukáztam egy surface pro-t. Kiváltja az ipademet, valamint az akkori laptopomat is, ami egy dell XPS 13 volt. 128 SSD van benne, de dobtam bele még egy 128 as SD kártyát. Nem bántam meg, a következő gépem is surface lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest