Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont egy évvel ezelőtt vásároltam mellé kiegészítésnek egy Lenovo D330 2in1 Windowsos gépet, de sajnálattal tapasztaltam hogy a régebben vásárolt, érintőképernyőre tervezett Windowsos appok eltűntek, vagy évek óta nem frissültek. Pl. Metro Commander, Torrex, Felhő tárhely appok stb. 10,1 hüvelyken pedig a desktop appok nagyon kicsik, érintés vezérléssel használhatatlanok. Úgyhogy egy hét múlva visszavittem és visszakaptam az árát mert interneten rendeltem. Az iPadet sajnálom eladni annyiért amennyit adnának érte. Kíváncsi leszek hogy az iPadOS 15 milyen PC specifikus funkciókat kap... Az Apple már úgy hirdeti az Air 4-et, hogy “Az iPad Air többet tud, mint egy számítógép...”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest