Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Na most ne haragudj, de az, hogy neked vmi nemtetszik, vagy nincs rá szükséged, mert te úgy használod az adott eszközt, ahogy, az még nem jelenti azt hogy csak és kizárólag az a tökéletes megoldás mindenkinek.
1. Ha tetszik ha nem, nálam van fólia a kijelzön (paperlike), és nem csak hasznos, hanem nekem kényelmesebb is . Hadd ne részletezzem az elemi indokokat.
2. Igen, bizony, én tokban szeretem tudni és használni az iPad-et, mert mert. Legyen az biztonsági, kényelmi, akármilyen indok. Én igy szeretem és kész.
3. Az apple billentyüzete szép-szép, de lényegében csak asztalon vagy ölben használható, én meg pl háton fekve is szeretek gépelni úgy (a fizikai billentyüzeten), hogy a felhuzott térdemen fekszik az iPad, meg ugy amblokk szeretem hogy vizszintbe is bármikor kihajtható - mert jó. Ja és olcsóbb is a Logitech...Itt most lehet fikázni, de nem kéne elfelejteni amit az elején irtam. Az, hogy neked mi jön be, az nem maga a tökély mindenki számára, különbözöek vagyunk, fogadd el, és tiszteld másnak más jellegü igényét.
Remélem nem volt túl bántó, de unalmas, hogy azt kell magyarázni, hogy miért kell nekem vmi, és nem azt, hogy mi - és nem azért mert szimplán érdekel vkit, hanem mert le akarnak beszélni arról, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest