Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ipad beállítás után kotorászok.
Google drive-on van megosztva felhasználóval .mkv videofile, amiben van felirat is. Ha VLC playerrel sikerül lejátszani, akkor talán elérhető az a felirat, egyébként nem tudom.
Ha belépek ipad alatt google drive-ra, ott látom a megosztott video anyagokat, de kattintásra nem a VLC playerrel nyitja meg. Nem tudom, hogyan állíthatom azt át.
VLC playerrel be tudom hozni a google drive-ot, de ott meg csak a saját anyagokat látom. A VLC player google drive elérésében nem találtam opciót arra, hogy megosztott tartalmakat is mutasson.
Végső soron nekem a film lejátszás kell magyar felirattal. Bármilyen útpn-módon is jutok el oda. Bármilyen előremutató tippet előre is köszönök.
Kellemes Ünnepeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- samsung galaxy tab s9 128gb
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest