Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
válasz
beneszilo
üzenetére
Én is sokáig e 2 modell között tanakodtam...
a pro mellett szól :
face id
4 hangszóró (airbe 2 van)
6gb ram
120hz kijelző (és valamivel keskenyebb káva)Ultrawide kamera + lidar (a lidarra van app, bármit körbe tudsz scannelni és készít egy forgatható 3d modellt (én próbakép a szobám scanneltem, ha nem is a legjobb minőségbe, de megcsinálta, és biztos sokat fog fejlődni most hogy a 12es pro modellbe is belekerült)
128gb tárhely az alap modellben
Végül a 120hz kijelző miatt döntöttem a pro mellett, észrevehető a különbség, ha tab után a telót nyomom az olyan mintha szaggatna.. +a 6giga ram is jelenthet később olyan pluszt amit esetleg egy jövőbeli IOS megkövetel (az ipad mini4 2 évvel tovább kapott támogatást, mint az azonos soccal rendelkező iphone6 a plusz memória miatt).
Az a14 viszont tényleg brutál, de hiába takarékosabb, üzemidőben ugyanazt fogja hozni mint az a12z (+ erőigényesebb feladatokban, mint pl videóvágás / exportálás az a12z gyorsabb)
az air mellett szól az újabb, egymagos teljesítményben 40% al gyorsabb proci, a ddr5 memória, az alapmodell barátibb ára (bár a 64 giga nekem nem lenne elég), illetve a szép színek

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest