Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzMaya
friss újonc
Sziasztok! Mindenkitől elnézést kérek ha hülyeséget kérdezek, de almaügyileg kezdő vagyok. Nemrég kaptam egy 2020-as Ipad Pro-t a hozzá tartozó magic keyboarddal együtt. Azért vágytam erre mert távoli asztal kapcsolaton keresztül kompakt kis cuccal tudok dolgozni...működik is minden. Viszont egy banánhéjon csúszkálok úgy tűnik. Mit csináljak, ha a távoli asztal használat során a space nem működik. Minden más szuper, csak a kib...ott space csinál úgy mintha nem lenne. Így tehát a gépelés off ....pont a lényeg. Valakinek ötlet? (bocs tényleg, de most ez a legnagyobb problémám). És ha már itt vagyok...jól tudom, hogy csak Mac-ra van teljes értékű office csomag és az ipadra nincsen? Amit ipadra tudtam o365-el előfizetni, az nagyon másként néz ki mint amit megszoktam. Help plíííz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest