Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy anyámnak vásárolnék tabletet és kinéztem az új 10.2-es iPad-et. Jelenleg egy LG Gpad és egy Mediapad M5-je van. Hát igen, 80 pluszos (mint egy jobb táp
) a drágám és mindegyiket használja, felváltva... De panaszkodik, hogy az LG már lassul, a Huawei-t meg nem szereti, amit meg is tudok érteni.A kérdésem az volna, hogy lightos felhasználásra elég-e manapság a 2019-es iPad ereje, netezni, golyós játékokkal nyomulni, de inkább ügyintézni, bankolni, stb... Nekem most egy Air van, amivel bőven megvagyok, ehhez képest szerintetek nagyon ergya a "sima"???
Mondjuk nem egyszerű az átállás, de hamar túllenne rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a drágám és mindegyiket használja, felváltva... De panaszkodik, hogy az LG már lassul, a Huawei-t meg nem szereti, amit meg is tudok érteni.