Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kkdesign
üzenetére
Ugye onnan indultunk, hogy vennék a közeljövőben valami 100k alatti eszközt* netezés, Youtube, Netflix és esetleg szöveg körmölésre.
*= Subnotebook vagy iPad
Az új iPad Air 2019-et azért hoztam példának, hogy az elmúlt napokban minél inkább beleástam magam tesztek olvasgatásába, kb ez tűnne most nekem kompromisszummentesnek (többnyire). Sőt, bejönne vele akár annak a lehetősége is, hogy tudok rajta akár 4K videót is vágni (na nem olyan heavy usage szinten, mint asztalin, de egy-egy családi videó összedobható lenne rajta). Csak ugye ez az eredetileg kitűzött kereten messze túlmutat már.
Ehhez képest egy 200 ezres használt MacBook már az a szint, amire biztosan nem költenék, ennyiből Windows gépből is kifogható már használtan valami izmosabb, könnyen hordozható, kijelzőben is frankó példány, amiben bármihez könnyű hozzáférni három csavar kitekerésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs