Hirdetés
- Gentoo telepítés kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kettesben nincs póthegy már, vehető Apple-től 4-es packban.
Kopni nem kopik, max ha matt fóliát használsz. Nekem azért kellett cserélni mert leesett, pont a hegyére.. ismerőstől kaptam hegyet, neki az első pencil-hez volt még, ugyanaz.
Kopogni kopog, kicsit hangos is lehet valakinek. Fóliával picit halkabb talán, illetve kínaiak valami sebtapaszt ragasztanak a hegyére, amitől halkabb lesz, mivel az ő írásmódjukkal sokkal több a kopogás.
Engem igazából nem zavar, a körülötted levőket lehet hogy fogja.
egyén függő, illetve attól is függ mit csinálsz vele.
Karc? Előfordulhat, érdemes rátenni egy fóliát ha szeretnéd karcmentesen megőrizni.
Akku jó, két órát szoktam általában egyhuzamban használni, aztán pottyan a helyére és tölti is vissza, nem láttam még 80% alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- OpenWRT topic
- Xbox Series X|S
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
egyén függő, illetve attól is függ mit csinálsz vele.