- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
redband
üzenetére
Szerintem az USB-C kábel az Apple termékek között bármilyen hátrány nélkül hosszúság tekintetében cserélhető, lásd apple watch tekintetében és iPhone tetkintetében is lehet 0,5;1 illetve 2m-es kábeleket is kapni. Amúgy tényleg nem hosszú a gyári 1m-es kábel, de nekem pont elég ahol tölteni szoktam.
Más: Csütörtökön sikerült beszereznem az iPad Pro 11" 256Gb Wifi+Cellular Silver verziót, igazi csoda...

Nekem még nem volt előtte saját iPadem, családom belül már régóta használnak, de most szántam el magam én is erre, egyelőre nem bántam meg. Tényleg elég a 11", pont kellemes kézben tartva is, bőven elég netezésre meg amihez nekem kell. A kijelzője nagyon fain, gyorsasága brutál, esim is faszán működik szóval nagyon meg vagyok elégedve vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest