Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

Én a 11 colos méret, a megbízhatóság, az akku idő, és a minőségi applikációk miatt döntenék az iPad mellett. Szeretem az Apple termékeit, 4 iPhone is van a családban, köztük nekem is, és nem cserélném le másra!
    Viszont, úgy tudom, anno az Apple is azt célozta meg célként, hogy az iPad-ek egy idő után átveszik a notebook-ok szerepét, kiváltják majd azokat, és minden ember ilyennel a táskájában és a kezében fog szaladgálni az utcán, filmet nézni az ágyban, vagy utazás közben a gyerek ezzel szórakozik majd, illetve ezen fogják elvégezni a munkájukhoz szükséges dolgokat.

Én magamat egy átlagfelhasználónak tartom, aki, mint az előzőekből is kiderül, átlagos felhasználásra szeretne venni egy szuper minőségű, megbízható tabletet. Talán velem van a probléma, mert nagyok az elvárásaim. Megértem én, hogy ez üzlet, hülye lenne az Apple egy olyan gépet a piacra dobni, ami kiváltja a Notebook-okat, hiszen akkor ki venne Macbook-ot vagy Macbook Air-t?!

Én csak azt kérdezném, hogy akkor ki a célközönsége egy 5-600ezer forintos tabletnek, ha ezekhez az általam is említett dolgokhoz, sok-sok kompromisszum, és google-zás szükséges?

Na mindegy, nem kell nekem mindent érteni, amíg megveszik filmnézésre meg netezésre, addig az Apple-t sem érdekli, hogy ki hogy boldogul vele.
    Mindenképpen kifogok próbálni egyet, vagy ha esetleg valakinek van ideje, szivesen összefutok vele, és ha megmutatja az általam kért dolgok működését, azt nagyon megköszönöm! Hiszen én, mint egy sima hülye gyerek, rögtön úgysem fogok tudni rajta semmi komolyabbat csinálni. Vagy a boltokban vannak olyanok, akik ezeket meg tudják mutatni, vagy szánnak erre egy kis időt? (Bár gondolom, hiszen az ő érdekük, hogy eladjanak egy ilyen kütyüt)

Új hozzászólás Aktív témák