Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Én a 11 colos méret, a megbízhatóság, az akku idő, és a minőségi applikációk miatt döntenék az iPad mellett. Szeretem az Apple termékeit, 4 iPhone is van a családban, köztük nekem is, és nem cserélném le másra!
Viszont, úgy tudom, anno az Apple is azt célozta meg célként, hogy az iPad-ek egy idő után átveszik a notebook-ok szerepét, kiváltják majd azokat, és minden ember ilyennel a táskájában és a kezében fog szaladgálni az utcán, filmet nézni az ágyban, vagy utazás közben a gyerek ezzel szórakozik majd, illetve ezen fogják elvégezni a munkájukhoz szükséges dolgokat.Én magamat egy átlagfelhasználónak tartom, aki, mint az előzőekből is kiderül, átlagos felhasználásra szeretne venni egy szuper minőségű, megbízható tabletet. Talán velem van a probléma, mert nagyok az elvárásaim. Megértem én, hogy ez üzlet, hülye lenne az Apple egy olyan gépet a piacra dobni, ami kiváltja a Notebook-okat, hiszen akkor ki venne Macbook-ot vagy Macbook Air-t?!
Én csak azt kérdezném, hogy akkor ki a célközönsége egy 5-600ezer forintos tabletnek, ha ezekhez az általam is említett dolgokhoz, sok-sok kompromisszum, és google-zás szükséges?
Na mindegy, nem kell nekem mindent érteni, amíg megveszik filmnézésre meg netezésre, addig az Apple-t sem érdekli, hogy ki hogy boldogul vele.
Mindenképpen kifogok próbálni egyet, vagy ha esetleg valakinek van ideje, szivesen összefutok vele, és ha megmutatja az általam kért dolgok működését, azt nagyon megköszönöm! Hiszen én, mint egy sima hülye gyerek, rögtön úgysem fogok tudni rajta semmi komolyabbat csinálni. Vagy a boltokban vannak olyanok, akik ezeket meg tudják mutatni, vagy szánnak erre egy kis időt? (Bár gondolom, hiszen az ő érdekük, hogy eladjanak egy ilyen kütyüt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Macska topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Ipad 11 128GB kék /foxpost az árban/
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest