Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Én a 11 colos méret, a megbízhatóság, az akku idő, és a minőségi applikációk miatt döntenék az iPad mellett. Szeretem az Apple termékeit, 4 iPhone is van a családban, köztük nekem is, és nem cserélném le másra!
Viszont, úgy tudom, anno az Apple is azt célozta meg célként, hogy az iPad-ek egy idő után átveszik a notebook-ok szerepét, kiváltják majd azokat, és minden ember ilyennel a táskájában és a kezében fog szaladgálni az utcán, filmet nézni az ágyban, vagy utazás közben a gyerek ezzel szórakozik majd, illetve ezen fogják elvégezni a munkájukhoz szükséges dolgokat.Én magamat egy átlagfelhasználónak tartom, aki, mint az előzőekből is kiderül, átlagos felhasználásra szeretne venni egy szuper minőségű, megbízható tabletet. Talán velem van a probléma, mert nagyok az elvárásaim. Megértem én, hogy ez üzlet, hülye lenne az Apple egy olyan gépet a piacra dobni, ami kiváltja a Notebook-okat, hiszen akkor ki venne Macbook-ot vagy Macbook Air-t?!
Én csak azt kérdezném, hogy akkor ki a célközönsége egy 5-600ezer forintos tabletnek, ha ezekhez az általam is említett dolgokhoz, sok-sok kompromisszum, és google-zás szükséges?
Na mindegy, nem kell nekem mindent érteni, amíg megveszik filmnézésre meg netezésre, addig az Apple-t sem érdekli, hogy ki hogy boldogul vele.
Mindenképpen kifogok próbálni egyet, vagy ha esetleg valakinek van ideje, szivesen összefutok vele, és ha megmutatja az általam kért dolgok működését, azt nagyon megköszönöm! Hiszen én, mint egy sima hülye gyerek, rögtön úgysem fogok tudni rajta semmi komolyabbat csinálni. Vagy a boltokban vannak olyanok, akik ezeket meg tudják mutatni, vagy szánnak erre egy kis időt? (Bár gondolom, hiszen az ő érdekük, hogy eladjanak egy ilyen kütyüt)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi