Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok, el van döntve, a 10.5 Pro lesz, néhány héten belül. Egy Samsung Galaxy Tab S3-ról váltok, és lenne néhány kérdésem.
1. Tok. Nagyon szerettem a Samsung gyári tokját, hasonló volt mint a Smart Cover, csak a hátulját is védte,a hátlapra cuppant fel mágnessel, észre se vettem mennyivel lett vastagabb, nagyon kényelmes volt.

Hasonlóan vékony és igényes megoldást szeretnék iPadre, ami védi a hátulját is, szóval a Smart Cover kiesik, pedig a gyári megoldásokat jobban szeretem. Van valami hasonló alternatíva? Nem fontos hogy mágnessel lehessen rögzíteni, csak ne legyen bumszli tőle, valami olyan érdekel ami védi elöl-hátul, vagy hátulra egy rápattintható vékony matt műanyag "shell", ami mellé rátehetem a Smart Covert is. Tudtok ilyen hátlapra pattintható tokról?
2. Hdmi kimeneten keresztül VLC-vel átáll 16:9-re egy 16:9-es tv-n ha elindul a film? Tudom hogy a menüben meg a többi helyen marad az eredeti képarány, de úgy tudom bizonyos appokban átáll 16:9-re film közben.
3. A Facebook Messenger működik slide over nézetben? Sehol nem találtam erről infót.
Ha még jut eszembe kérdés akkor írom is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Mini-ITX
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest