Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Balion
üzenetére
A 3,5GB szerintem már "extrém".
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
Az a kérdés, hogy egyszerre hány játékkal akarsz játszani. Pl. nekem pl. fent volt egy időben a Room 1-2-3, amiből a legutolsó szintén GB körüli (az első meg max. 100-200 MB), de miután "kellőképpen" végigjátszottam őket, nyugodt szívvel letöröltem. Esetleg ha megint kedvet kapnék hozzá, mondjuk egy 1 múlva, akkor majd felrakom megint, nagy dolog. Szóval egyszerre nem játszok sok játékkal, úgy meg azért elférnek.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kés topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt elég jól futtatja a vas (ahogy jöttek az iOS frissítések, egyre jobban
), viszont ha - mittudomén duplájára - növelnék a részletességet, akkor szinte biztos, hogy akadozna, az meg kell a fenének. Optimalizálnak ezekre a vasakra rendesen, nincs belőlük sok variáns.
De nyilván jobban örülnék egy 32 GB-os modellnek, a 64-es árát meg én is sokallom. Még ha nem is ANNYIVAL drágább. Tudom, minek nekem SIM, meg GPS, mert az is kb. ugyanannyit dobott rajta: mert ilyen volt a kínálatban, s ezt fizetem ki kamatmentes részletre 2 év alatt Cafeteria keretből.
De hát nem kívánságműsor: kompromisszum kérdése.