Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Csak a 12.9-es Pro-ról tudok nyilatkozni, mert azom van, nem 9.7-esem. + persze Pencil, ez utóbbi január közepe óta.
Régebben (9.2 + a 9.3 béták alatt is) az akkori PDF readerekkel nagyon nehéz volt dolgozni – az ember ha letette a tenyerét, akkor vagy oda “rajzolt”, vagy a cerkával leírt egybefüggő szakaszok a toll felemelése után eltűntek. Ez most a 9.3.1-ben (vagy final 9.3-ban? Nemtom, abban nem teszteltem) varázsütésre mexűntek. Most nagyszerűen használható a toll. Sajna így is az egyujjas scrollozási stb. mellényúlásokat írásnak veszi, azaz nem lehet egyszerűen scrollozni írási módban – ez az egyetlen gond vele.
A Notability lényegesen jobb, ui. az ténylegesen csak a pencil inputját fogadja el, egyetlen egyujjas rajzolási kísérletem sem sikerült. Ez feltétlen jó pont.
Szal összességében kellemesen csalódtam a régebbi nem éppen tökéletes tapasztalataim fényében.
Mindez a nagy Pro modellre vonatkozik; nem tudom, a kisebbik hogy viselkedik majd. Remélhetőleg nem rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest