- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
válasz
TazLeacher #20599 üzenetére
Aha! Értem ok még valami vélemény?? Ház?? nekem az RC-590-jött be igazábol és a coolermaster hyper Z600+12cm-es venti de azért a tapasztalatok is érdekelnek ám mert én zöldfülü vagyok a tuninghoz de ha elmondjátok megtudom csinálni.
-
Nokedli92
aktív tag
Na szóval igen köszönöm a segitségeteket most is!Én különben erre a hütökre gondoltam:
Xigmatek Achilles S1284
Cooler Master Hyper Z600
+ a Hyper Z600-ra 2db GLACIALTECH Silent Blade 120 mm, feketeA házam sajnos már nagyon régi:
[link]
[link]
[link]
[link]Ez helyett veszek egy jobb szellözésű házat:
COOLERMASTER RC-590-KKN1 Centurion Fekete vagy COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP -
Qru
MODERÁTOR
válasz
proci985 #20596 üzenetére
Az biztos, hogy kevés lenne. Még "szerencse", hogy nem azt ajánlottam, hanem a Hyper 212-t.
Ott a teszt is, katt a korábbi post-ban lévő link-re.
mod: Amúgy nekem Therlmalright Ultra 120 van és G4ga Q6600-ját 1,5V-on 3,8GHz-en is meghűtőtte (78 fok). Szóval TRU nagyon is jó hűtő.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Nokedli92 #20594 üzenetére
hát, 3600 légen necces, főleg x38as chipsettel. az a helyzet, hogy légen a jobban sikerült példányok kivételével esélytelen a 3600, és azok mellé is nagyon jó szellőzés kell.
megfelelő hűtők: Xigmatec Achilles (másnéven ez az S1284, az elődmodell s1283 is tökéletes a célra, és olcsóbb) abszolút minimumként, Thermalright 120 Ultra (Extreme / Black / CU ltd), Thermalright IFX14. minden mással esélytelen a dolog (talán a Scythe Ninja CU kivételével, de az egyrészt még a többihez képest is baromi drága és ritka, másrész tapasztalat sincs vele kapcsolatban). utóbbi kettőhöz (ill pontosabban négyhez a variációk miatt) érdemes 2 ventit venni, és ajánlottabb erősebb ventiket használni (adott esetben leszabályozva). minimális légszállítás 100m3/h, de inkább több. a ház esetében pedig fontos, hogy nagyon gyorsan lehessen az egész házat átszellőztetni (nálam 1 mp alatt van a ház levegőjének cseréje légszállítások alapján számolva), ha megáll bnt a meleg levegő, akkor túl fog melegedni a cucc.
házad milyen van?
légen nem véletlenül van csak pár ember, aki el tudja érni a 3.6ot
.
Qru: Hyper TX2 hacsak nem megveszi/kifogta az egyik golden samplet akkor szvsz kevés lesz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Nokedli92 #20594 üzenetére
P35-ös lappal már jó esélyed van a 3,6GHz-re. Giga P35 DS4 vagy DS3P. Hűtőből meg CM Hyper 212 pl már elég. Vagy Xigmatek HDT S1283/1284-es. Ezek nem is olyan drága darabok.
-
Nokedli92
aktív tag
Na, emberek először is köszönöm szépen a segítséget az előző hozzászólóknak, de
Itt van nekem egy Q6600-os procim, amit szeretnék húzni, de nem az egekig, hanem olyan stabil, de mégis jó órajel. Na, most nekem, ami a legjobb lenne órajel az a 3600mhz, de persze léghűtéssel. Na, most ez meg-e valósítható ezzel a procival? Ha igen milyen léghűtéssel tudom ezt elérni? Teszteket néztem, de nem hinném, hogy a mostani házzal, és alaplappal ki tudnám ezt csikarni, mint a többiek. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Nokedli92 #20578 üzenetére
jó kérdés... igazából a chipset lehet a viszafogó tényező, bár olyan 3.2őt szerintem azzal is el lehet érni (3.0 biztos). 3dmark eredményed lehetne jobb is, de játékoknál már nagyon bajod nem lesz. hűtés... 3.0ára általában elég a Hyper TX2, fölötte Xigmatec Achilles vagy a s123 mas elődmodellje, esetleg a Thermalright 120 Ultra (Extreme) vagy a Thermalright IFX14 (utóbbi kettő éppen akciós egy boltban, szóval relatíve olcsón megvannak). víz az x38 chipsetet figyelembe véve overkill.
procid VIDje mennyi? nagyon sok múlik a procin is, hogy mennyi feszt kíván/mennyit melegszik...
-
Nokedli92
aktív tag
Oké!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!De azért mégis milyen hűtövel érem el azt az eredményt?Amugy 1280×1024-ben szeretném használni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Nokedli92 #20575 üzenetére
_x38_-ds5öd van;>. rakd át a processzortól távolabbi foglalatba és menni fog. ahogy néztem ott max pár sata helyre fog rálógni. bár az én p35-ds4emben nincsen ilyen probléma... jó a 3870 annyira nem hosszú, de már bőven a hűtő fölé lóg emlékeim szerint. és az konkrétan semmibe nem akadt bele
a 98000gx2 kihajtása programtól és felbontástól függ... 1280ban olyan 3.3-3.5 kell, 1920 alatt már nagyon húzni se kell szvsz.
Brumi˘: jah, nekem egész nyáron így ment. 43 fokos magokkal
de inkább leszabályoztam/kikapcsoltam a ventiket, úgy néha 55ig is felment
most viszont lusta voltam fűtést kapcsolni, jött a hideg, szal visszaraktam 3.0ára
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ravasz, fogós kérdésem! Mégpedig az lenne, hogy nekem van egy Q6600-procim a G0-ás változat. Teljesen gyári húzva, piszkálva nem volt! Alapjáraton 44-fokos a CPU, és 1,09-voltot zabál. Na, most nekem van egy ASUS EN9800GX2-m ami sajna nem nagyon megy bele az alaplapba a hűtő miatt: [alaplap] , és nekem az lenne a kérdésem hogy milyen léghűtéssel, és mennyit kéne húznom a procin hogy ezt a videokártyát kiszolgálja? Vagy vegyek egy új Alaplapot? Hogy normálisan bele mennyen a VGA? De milyet nem kell nekem SLI!
Vagy adjam el a VGA-t és vegyek helyette 2-db 4850-et CROSSFIRE-ben?
Kérlek szépen titeket, ha tudtok, segítsetek, mert nagyszarban vagyok emiatt és nem tudom, mit csináljak.
Aki tud segíteni a profilomban benne, van az MSN-címem és kérem, szépen vegyen fel!
MSN: Dj-Informer@hotmail.com -
Brumi˘
addikt
Életem talán leghosszabb prájmja. Nem használom ki a cuccot úgyh egy kis energia takarékosság befigyel.
-
TheDragon007
senior tag
Köszönöm a választ.
Kipróbáltam a 400as fsbt mindkét bios verzióval (1.3,1.2) és az összes szorzóval, de nem postol a bios, feszek ide vagy oda... Belekerült egy-két "kikapcs-reset bios-bekapcs-restart-beállít-restart-nincs post-kikapcs" ciklusbaBár az 1.3as verzióval nem volt olyan sok meló, azt ugyanis hidegen hagyja milyen szorzót állítok be, de ezt már említettem korábban. Viszont elindul rajta a 370x9 beállítás, ami xp alatt még stabil is lehet (3dmark06 már lefutott rajta, de a blend még túlmelegíti)
Az 1.2esel a 370x7x8x9 még csak nem is postol, de a 333x9 királyul megy, reagál a szorzókra isA régebbi bios verziók (1.0, 1.1) ugyanígy működnek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TheDragon007 #20570 üzenetére
Teszt erejéig nézd meg 7x400-on. Ha úgy sem megy akkor nem a proci a ludas, hanem a lapod fsb wall-os. 680i nem jó Q tuningra, szóval nagyon könnyen lehet hogy nem bír magasabb fsb-t a quaddal.
8800Ultra mellé kb elég 3GHz is, persze 3,3-3,5GHz jobb lenne de, játékok alá elég.
-
TheDragon007
senior tag
8800ultra mellé meddig van értelme hajtani a quadot? 3Ghzes q6600 már kihajtja?
szerk: Még egy talány. 9x333 megy stabilan, 8x400 már nem is postol, a fesz mindegy. Miért lehet ez? Ennyire trágya a 680i sli?
-
Qru
MODERÁTOR
De elég, a 3GHz-is, de ha már tuningolunk...
Logout-on van a cikkem amiben teszteltem anno, hogy a 8800GTs mellé 3GHz-es és 3,5GHz órajellel mennyit nyerünk. Hát nem olyan sokat, elég hozzá a 3GHz is.
Amúgy nálam:
FPO: L728A
VID: 1,2875V8x420-on stabil 1,5V-al (BIOS) load: 1,45V
8x450-en már nem tölt be a win. 1,55V-al sem (BIOS)
9x390-en stabil. 1,5V (BIOS) load: 1,45V
9x400-on már nem stabilEgyenlőre ennyi.
-
Brumi˘
addikt
válasz
proci985 #20567 üzenetére
Nálam a VID: 1,2625 az FPO L723B595
Amit eddig néztem és stabil volt:
2,6Ghz@1V
3,0Ghz@1,224V
3,2Ghz@1,26V
3,3Ghz@1,304V
3,4Ghz@1,36V
3,6Ghz@1,46V
Tesztre még a 3,8Ghz@1,56-1,58V is ment, de majd ha hűvösebb lesz kint megnézem még. Max órajele 4ghz körül van. Max fsb: 495. Polírozott a kupakja de eléggé sietősen. És azóta lusta voltam kiszedni. Pár fokot hozna, de 3,4-en így se meleg vízzel. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Brumi˘ #20565 üzenetére
VID 1.285
fpot nem tudom, sikerült kissé lesúrolni házilag a hűtéssel a tetejét... talán ha jövő hét végén viszem polírozni, akkor alkoholos tisztítás után látszani fog. ami biztos: a cucc az alapján, hogy 2007 nov közepén jöttek az első G0ások, és amikor én december végén vettem, akkor már két-három hetes volt, valamikor 2007 nov 10 és dec14 között kerülhetett le az ostyáról. ez alapján már talán ki lehetne találni az FPOját
egyébként mintha Veled néztük volna, hogy még a fogyasztások is Wattra pontosan egyeznek, szal lehetséges, hogy egy szériánk van
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Brumi˘ #20558 üzenetére
ömmm, beszállok énis akkor a kinek van gyengébb versenybe
2.4==9x266@1.008 prime@9/32W (itt még minden szuper, 45fok max, alapórajelnél az enyém még bőven remek darab)
3.0==9x333@1.264 prime (itt még mindig alapfesz alatt vagyunk 53-55fok max, load 72W)
3.2==8x400@1.38 prime (ohohóóó, 65 fok max, de kicsit sokat kér)
3.6==9x400@1.48nál még hibázott, meg elszállt a hőmérséglet is...de nem adom fel
bár ha az én hűtésemmel elszállnak a hőmérségletek, akkor kb biztosra ki merem jelenteni, hogy egy erős 3radis víz alatt az enyémet 3.6on nem lehet stabilizálni (direkt légszállítás 250m3/h, további 200m3/h egy centire a hűtőtől, további kb 150-200m3/h 3 centire a hűtőtől keresztben a másik háromra, tesztek alapján ez a legtöbb, amit légen ki lehet hozni megsüketülés veszélye nélkül, gyengébb out of box vizeket pedig jóval kisebb légszállítás mellett is veri).
viszont a memek alapfeszen bírják az ezret, szal még kéne feljebb menni, töltési időkön nagyon érezni a javulást. legalább azok tuningosak héjj
-
Pubszon
veterán
Hát igen...
Mondjuk, én tisztába is voltam vele mikor megvettem és elégnek is tartottam/tartom ahogy HSM is írta. Nem mondom, hogy nem lenne jó ha menne többet, de eddig mindenre bőven elég volt.
Volt olyan pl, hogy DVD-t kódoltam XVID-be és közbe CoD4-eztem úgy, hogy meg se röccent egyszer sem. -
HSM
félisten
Azért alapfeszen 33% tuning azzéé nem olyan rossz....
3200Mhz... Mondjátok már el, mire nem elég?????
Az enyém is megy 3200-at, 1,2V-on is ha kell, de még sose kellett igazán tuningolnom....
(Az egyetlen játék, ami érezhetően igényelte, az a Crysis volt, oda kellett 3ghz, mert az a szar nem kezelte rendesen a szabad magokat....)
Amíg meg elég a 2400mhz, addig meg minek fogyasszon többet??? Nekem igencsak bejö, hogy üresben kb 105W, játék alatt pedig 185-225W, egy radeon 4850-el, konnektorból, szőröstül-bőröstül.... (igaz 80+-os táppal...)
Amúgy szerintem nincs sok értelme ezen a platformon túl sokat költeni procira.... Hiába a 12MB chace a Q9550-ben, ha a 2-2 mag csak a rendszerbuszon tud kommunikálni, ami amúgy is terhelt??? Én vennék jó áron valami közepesnél jobb Q6600-at, ( ~1,35V--3400Mhz) és azzal vidáman kihúznám a következő 1-1,5 évet, amíg kijönnek a mainstream nehalemek, meg AMD denebek, majd azok lesznek az igazi alternatívák a jelenlegi S775-ös rendszerre....
Szóval, ha nincs feltétlen szükséged a Q9550 +500Mhz nyers maximáis teljesítményére, akkor nem éri meg az árkülönbözetet. (Sose lesz majdnem kétszer olyan gyors....)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #20553 üzenetére
Inkább Q9550, több cache miatt jobb, időt állóbb. 3,8GHz az már egy Q6600 tudásának a kb a végét jelent. Persze ha olcsón kapsz ilyen jófajtás Q6600-ot akkor ok, mert sokáig elég lesz még. Csak kérdés a lapodban is menni fog-e 3,8-at az a kiszemelt Q6600, meg a hűtés is égető probléma lehet...
Pubszon: Hát igen, nem csak jól húzható Q6600-ok vannak, ezt mind ketten (Brumival már hárman) tapasztaltuk.
-
slett27
addikt
válasz
zsolt1129 #20555 üzenetére
Mivel a 4870X2-őt vszínű 1680x1050-es felbontásban vagy afelett fogod használni, így szvsz kihajtja, PH!-n is van teszt Q9650@3,33GHz-es procival teszteltek, gondolom nem véletlen.
A Q6600@3,8GHz ehhez képest jó órajelnek tűnik, mivel Q6600 vs Q9xxx azonos órajelen 20%-al gyorsabbak 12MB cache-el számolva.Csakhát léggel... 3,8-on... 24/7-ben, persze a lapoddal minden lehetséges.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20543 üzenetére
Jaja, a tuninggal még szivatom magam időnként, nehezen nyugszok bele, hogy nem megy 3,5GHz felett ez a....
TheDragon007: Vízhűtés topik-ban sztem több infót nyersz ez ügyben.
-
gilverto
csendes tag
válasz
TheDragon007 #20547 üzenetére
Nekem víz van a Qvadon nem b3-as és 2,5 ora prime 40 fok a proci és 54-56 fokosak a magok 3,2 gigán 1,365 voltal. alap frekin meg alap volton 35 fok a proci 45-50 a magok
-
gilverto
csendes tag
Egy q6600 osnak mennyi az a fesz amit még bisztonságosan el tűr?! 1,325 az alap feszkója
-
TheDragon007
senior tag
Kinek van itt q6600 b3 vízzel hűtve? érdekelnének mind a vizes, mind a levegős hőmérséletek idle és load alatt. A "load" alatt minimum 1 óra prime95 blend tesztet értek.
Próbáltam a kicsikémet 3,3ghzen de a blend teszt kb. fél óra alatt felteszi 85+ Celsiusra, ami már nem tetszik. 3dmark06 alatt max 79 fokig megy a legforróbb mag is. -
törölt tag
Mi az a maximális hőfok és feszültség amit elbír 7/24-ben egy ilyen CPU?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20541 üzenetére
Sajnos nincs olyan mérőm, pedig kíváncsi lennék mennyit is eszik valójában. A softveres mérésekben nem bízok, azok ilyen gyengén saccolt értékek. Fingom sincs mennyit spórolk ezzel pontosan de nem vok egy herda lélek...
Néha kicsit macerás, mindig bemászni a bios-ba és profilt váltani de többnyire csak netezek (minek nekem ilyen erőmű egyáltalán akkor
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20514 üzenetére
Nálam kellemes -5 fok polír után (teszt). Elég gány volt a talpa alapjáraton és Overlocker nagyon szépen megcsinálta a polírt.
Két profil van az egyik a netezős: 1,6GHz (6x266) 1,008V, memó alapfeszen CL5-ben. Ha kell a kraft akkor 3,51GHz (9x390) BIOS 1,5V, memó 975MHz 4-4-3-8, BIOS 2,2V. Bench-re feltolom a ramot 1170 5-5-5-15-re 2,2V-al de játékok alatt már nem stabil így. 1170-et próbáltam 2,3V-al is de Crysis, Warmonger fagy egy idő után. Több fesszel nem kínoznám a modulokat így aktív hűtés nélkül, CL6 meg derogál.
Esetleg aki még nem olvasta volna: TRU vs TRUE házi teszt.
mod2:
Tüzi: Erre felesleges négymagos procit venned. Bőven elég a C2D is.
-
Üdv megint!
Kezd határozott elképzelésem lenni az új gépemmel kapcsolatban. Kérdésem csupán annyi lenne, hogy van érteme egy Kents-nek HD videózáshoz, és PS CS3-4hez? Szegény prescott néha már nem tudja követni pár új HD film eseményeit, és kicsit elkezd csúszni a kép, aztán megint jó lesz. Gondolom kifogy erőforrásból pár pillanatra a rendszer.
PS meg katasztrófálisan lassú egy C2D-hez hasonlítva
Ha van valakinek tapasztalata legyen kedves, ossza meg velem.Köszi
-
TheDragon007
senior tag
Azért érdekel mert nagyon szemezek egy-két intel chipsetes lappal, de nem tudom hogy ha alaplapot cserélnék milyen sebességnövekedést tudnék kicsikarni a lassan 2 éves procimból, szuper új lap + szuper új proci (vmi q9) meg kicsit sok dollárban.
szerk: Jah és Kandalf LCSel van a proci hűtve.
-
syC
addikt
válasz
TheDragon007 #20532 üzenetére
Volt már olyan, igaz, ritkán
De miért érdekel?
-
TheDragon007
senior tag
Helló megint. Van itt valaki akinek 3,6Ghzet vagy többet is megy a q6600 b3?
-
G4ga
őstag
válasz
TheDragon007 #20523 üzenetére
Amikor validolsz, ott nem tünteti fel ...
a másodikra amugy nem értem a képet - biztos bennem a hibaSzerk: gondolom a stepping a lényeg...
-
Pubszon
veterán
Kicsit OFF.
Ez aztán nem gyenge gép, se VGA, se RAM(DDR2-k közt), se Proci téren.
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #20520 üzenetére
Wolfdale...
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
érdeklődni szeretnék hogy érdemes -e 4magos procit venni? főleg játszani akarok rajta fullosan......
és én a 9550-re gondoltam vagy egy e8600-ra.....
minden építő 5letet hozzászólást szívesen fogadok....
köszönöm
-
Laraxior
titán
válasz
TheDragon007 #20516 üzenetére
0.00V-on 4207MHz? elég jól megy a procid
-
G4ga
őstag
hi all!
picit hidegebre fordult megint az idö... mivel otthon voltam, asszonypajti nem volt itthon gondoltam picit tesztelgetek!futtam pár 3d márkot
3952 3DMark06 stabil a gép
4GHz 1.5V tényleges - 1.496V már kifagyot a második proci tesztnél... de kicsit kisebb órajelen lefutott... úgy hogy a gép az ablakba volt nem ment feljebb a procó 68 Foknál...
kezdem m egszeretni a picimet -
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #20512 üzenetére
nem lehet negatívra rakni a +feszt, azonban ez kép szemet szúrt a bios beállításoknál (na ki vesz észre rendellenességet
): [link]
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TheDragon007 #20508 üzenetére
Na megvan a 24óra+ blend teszttel
Jöhet egy kis Biosolás
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #20490 üzenetére
Én Overlocker-el políroztattam a TRU-t, nagyon ügyesen megcsinálta és jó áron. De hiába, mert a procim így sem megy jobban (nem melegszik túl, simán insatbil), szóval vagy a lap (csak 6 fázis...) vagy a proci kevés hozzá, hogy tovább küldhessem.
mod: Írt G4ga, hétvégére kint lesz a cikk.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
alacsonyabb feszen esetleg nem ment?
alapórajel alatt is lehet viszi stabilan;>
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Úgy gondoltam, ha emelsz az órajelen, akkor adj neki plussz feszt, levekult....
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TazLeacher #20505 üzenetére
Miért adnék plusz feszt ha egyelőre stabil? Ami érdekes, hogy a mostani beállításokkal +0,05v fesszel vagy nagyobbal nem jön be még a bios sem.
Majd adok neki plusz feszt ha emeltem a frekin, de most Google Docsra használom a masinát (Pivot rulz) úgyhogy nyugodtan mehet a prime is, nem zavar. Biost állítgatni ráérek majd estefelé.
Már nem is elvakult hanem egyenesen "levakult" a 24 óra -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TheDragon007 #20504 üzenetére
Miért nem adsz neki +feszt?
24 óra? levakult.
-
TheDragon007
senior tag
válasz
TazLeacher #20503 üzenetére
Köszi. Azért hagyom még, hátha meglesz a 24 óra stabil
A fesz teljesen alap, azt nem bántottam, azért olyan karcsú. Jó lenne ha hasonló elven finomhangolva be tudnék lőni még egy kis plusz órajelet
Teljesen egyetértek a c1et illetően, elég lesz bekapcsolnom ha már eleget teszteltem. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TheDragon007 #20498 üzenetére
Gratulálok!
12+ óra már az elvakultak szerint (mint pl. én) is stabil beállítás. Feljebb nem próbáltad? Elég karcsú a fesz a procinak, abban még lenne tartalék...teszt terejéig a C1 mindig legyen OFF. Amíg ilyen stabilitásteszteket nyomsz, minden ilyen energiatakarékos izét ki kell nyomni, aztán majd használatnál, ami kell, visszakapcsololod...
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged