- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Brumi˘ #20565 üzenetére
VID 1.285
fpot nem tudom, sikerült kissé lesúrolni házilag a hűtéssel a tetejét... talán ha jövő hét végén viszem polírozni, akkor alkoholos tisztítás után látszani fog. ami biztos: a cucc az alapján, hogy 2007 nov közepén jöttek az első G0ások, és amikor én december végén vettem, akkor már két-három hetes volt, valamikor 2007 nov 10 és dec14 között kerülhetett le az ostyáról. ez alapján már talán ki lehetne találni az FPOját
egyébként mintha Veled néztük volna, hogy még a fogyasztások is Wattra pontosan egyeznek, szal lehetséges, hogy egy szériánk van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest