- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Milyen kihalt a topik...
-
HSM
félisten
válasz
Nikkel10 #20897 üzenetére
A valószínüleg az MCH túlmelegszik, vagy nem bírja... próbáld jobban hűteni, és +0,1V-ot adni neki. És az 1,335V is kevés lehet oda már. (3200 felett nagymértékben nő a procik feszszükséglete.) Nálam 3200--> 1,2V 3400-->1,3V (Terhelés alatt) efölött meg már nem stabil.... (Nem bír annyi kakaót adni neki a sima DS3-am...)
-
Nikkel10
tag
Sziasztok egy kis segitségre lenne szügségem.
Van egy Q6600-om amit 3400Mhz-n hajtok(9*382Mhz) a következő beállitásokkal:
Vcore1.335
fsb+0.1V
Mch:normal
Ram:+0,25V.Igy 950Mhz-n mennek a ramok 5-5-5-15-ös késleltetéssel.
ezekkel a beállitásokkal teljesen stabil.
De ha feljebb akarom tornászni az órajeleket akkor instabillá válik a rendszer sokszor még a Windowsig sem jutok el.
Szóval ha valakinek lenne ötlete hogy min állitsak azt megköszönném. -
HSM
félisten
válasz
n_gy_k #20895 üzenetére
Tudtommal nem a csipszet hőmérsékletét írja alaplapnak... Azt csak kézzel tudod ellenőrizni... Kb langyosnál picit melegebbnek kell lennie ideális esetben.
Az 1600-as FSb tudtommal csak OC lehetőség még P45-nél is....
Nálam legalábbis már nem volt nyáron 100% stabil a P35 400-as FSB-vel....
Amúgy elég gyorsan vált... AMD-nél volt probléma, hogy picit lassabban, de ott is csak néhány speciális esetben, az Intel-nél nem volt ilyen gond... Amúgy a számítógép kicsit más tészta, mint a kocsi, az elektromosság hamarabb kapcsol, mint a kezed...
-
n_gy_k
aktív tag
Tehát végülis akkor nem baj?! Nem is szerettem, hogy mindig visszaveszi, mert nem hiszem, hogy onnan ha kell akkor olyan gyorsan fel tud gyorsulni, olyan mint az auto, az sem gyorsul 4.-be 30-ról viszont ha visszateszed akár 2-ba akkor már harap de ahhoz idő kell. Viszont ha állandóan fordulaton van..
Alaplap támogatja a 1600ig, úgyhogy azzal nem hiszem, hogy baj lenne. Meddig melegedhet max a lap? Érdemes egy ventillátort rakni rá vagy valamit? Max 48 fok afölött még nem láttam..
-
n_gy_k
aktív tag
Sziasztok.
2 hete vásároltam egy Q6600-as procit (G0-ás) alá egy Gigabyte EP45T-DS3-as lapot meg 2x1Gb 1333MHz-es DDR3-as Kingmax memóriát és szeretném ennyin is hajtani a memóriát, de ezt csak úgy tudtam összehozni, hogy 6x400-on megy a proci, ami ugye az alapórajele 2400, csak ugye magasabb az FSB. Ez mennyiben befolyásolhatja vagy tuningnak számít? Csak azért kérdezem, nehogy túlmelegedjen vagy esetleg valami gond legyen garanciánál.. Szóval mennyiben befolyásolja a procit az, hogy 266 helyett 400on megy csak kissebb szorzóval?
Előre is Köszönöm!
üdv,
n_gy_k -
djxp01
senior tag
Valami baj történhetett a gépemmel (gigabyte ds4 2.0 + 2x2gb geil 1066 + q 6600), ma reggel bekapcsolom a gépet, és visszaállt defaultra a proci...Próbálom visszatenni 3200-ra, 8 x 400 , memória 2.5x-szorzón azaz 1000mhz-re, így kb. 1 éve futott stabilan 3200on!
DE most egyszerűen a maximum amit a prociból kihozhatok akármilyen beállítással 2400 mhz, F12-es bios van a gépen, tegnap este tettem be 2 x 2gb geilt, a régi 2 x 1gb helyett, de akkor még este tökéletes volt a sebesség beállítás 2 x 2 gb-tal is. T1C, meg a másik energiagazdálkodás ki van kapcsolva. Akármit teszek, a max 2400 Mhz!!!!!!!!!! Valaki plz HELP!
Mit tegyek? Elemet vegyem ki ? Default , fail safe beállítás se segített, memóriát átraktam más slotokba, csak egy modullal is próbáltam , de semmi!!! Az fsb 266 -on fix, és egyszerűen ha átrakom, nem változik, csak a szorzóval tudok variálni, de akkor is csak a max 2400 :S Olyan mintha FSB lockot kapott vna a proci
-
proci985
MODERÁTOR
-
VIBO
őstag
tsao
erről az fporol tudunk vmit?
L815A856
q9450
-
nguru
tag
Az asszony megölne, ha megfúrnám a műanyag erkélyfalat.....pedig az ötlet nem rossz. Most ráadásul hoztak a céghez egy csomó vízpumpát, amiket vasalóasztalokból bontanak ki. Már gondolkoztam egy vízhűtésen....
-
Bagira01
veterán
Milyen jó lehet ilyen időbe a kültérre telepített vízhűtes, csak a csövek jönnek be
A quadom végleg távozott
-
bim
veterán
válasz
slett27 #20867 üzenetére
sajna nem tudok mutatni képet rola.
2 brutál zalman 92mm-es tolta a felső és az oldalsó részre a hűtést. nekem mondjuk könnyű dolgom van mert a vizesblokktol tudok ventit tenni ilyen prájmteszt idejére.
rengeteget számit az hogy bizonyos hőfok alatt maradjon a lap.
irány az erkély... -
slett27
addikt
válasz
proci985 #20865 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy egy Scythe Ultra Kaze 3,8cm-es 12-es venti van a hűtőn 2100-as fordulaton ment a tuning alatt.
bim : tudsz mutatni linket, hogy hogyan ? Lehet nem volt elég az hogy egy 12cm-essel fellűről megtámogattam ? Erkény mod ?
-
gilverto
csendes tag
van egy q6600 os procim, mekkora feszt adhatok neki maximálisan amit folyamatosan használva nem károsítja. tehát mekkora az a max fesz amit folyamatosan adhatok neki károsádás nélkül?!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
slett27 #20863 üzenetére
ventit nem tudsz cserélni hűtőn? nyugdíjasnál van 2000 forintért újonnan Scythe Ultra Kaze 3000... nem lesz halk, de majdnem 200m3/h az nem éppen gyenge. sőt. egy olyan 5fokot egy 2000res ventihez képest is biztos nyerni fogsz.
bim: ja, de annak egybe van a 12Vs ága;>
gilverto: attól függ, mennyire erős a hűtésed. azért olyan 1.45-1.50nél többet (real prime alatt) ne nagyon kapjon. 1.55fölé pedig idleben se menjen soha!
-
slett27
addikt
válasz
proci985 #20861 üzenetére
Akkor ez már csak hűtés kérdése, vaszínű túlmelegszik a proci ----> biztonsági restart. Víz kellene, tegnap 3,825GHz-en az összes teszt lefut ami számít (3DMark06, 3DMark2001, Cinebench2003, CinebenchR10, Metabench, SuperPi). De 150MHz-ért már nem veszek vizet, így is ugyanennyit ment P35-DS3-ban a proci, szal feleslegesen kiadtam 12k-t a DS4-re.
De legalább van egy jobban felszerelt lapom.
-
slett27
addikt
3,6GHz felett ez meg is történik sajnos. Idáig jutottam stabilan. Efelett hiába változtatok bármit is (LC Ki/Be, MCH +0,1V+0,2V, BIOS CPU fesz 1,5V-1,55V)
restart van, nem hibáznak a magok, csak restart. Lehet itt kevés lenne a 650W-os Chieftec ?
Nagy a valószínűsége annak is hogy víz kellene, mert nagyon melegedős proci amint az a képen is látszik. Szted ? 4GHz-en még bejön a Win.Sőt, lehet feljebb is, még nem próbáltam.
-
Yso
tag
Na szerintem elég érdekes dolgot fedeztem fel tegnap a Q6600-omon. Bekerült a Giga X48-ba.
Core temp-el nézegettem a prockót, és láthatóan ugrál a VID érték.
terhelés nélkül a VID 1.1625, terhelve felugrik az érték 1.275-re (BIOS ezt adja ki alapértéknek)?
CPU-Z vel pedig figyeltem mennyit is eszik. Nem sokat változott a DS2 laphoz képest. 1.152V-ot eszik alapon, terhelve 1.232V-ot mindezt 3Ghz-re húzva.
Feljebb most nem küldözgetem. Max cserélem majd Laraxior-al az övére.
Valakinek van ötlete mi lehet a VID változás oka? Köcce.
-
Nokedli92
aktív tag
Hali!
Megéri elcserélni E8500-ra? Csak jáccok,filmet konvertálok néha... Amugy egy ASUS EN9800ÍGX2-höz kéne a proci.
-
Bagira01
veterán
Ma du-n úgy néz ki összejön a vízhűtés cpu-ra, még hétfőig nálam van a jó kis quadocska, kíváncsi leszek mennnyit ver a víz a tru120ex-re
-
Laraxior
titán
Ő kiszámolta hogy 200W-ot nem ehetett a proci,mert a lapon levő valamik nem tudják azt leadni..amikor mgemlitettem hogy egy Q6600 beszippanthat akár 250W-ot is. Szép eredmény
Én is próbálkoztam anno...1x percnél jelzett hibát
most a Q9550emmelis ugyanitt tartok. Jelen pillanatban is fut a prime.
De ezt majd a York topikban
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior #20845 üzenetére
Nekem DES lapom van, és 1,2625V-os VID-es Q6600-am, és ~3400Mhz 1,28V-on elmegy kb 120W-on.... [link]
És ellenőriztem normális konnektoros fogyimérővel, a lap bőven jól mér.Bár tegyük hozzá, vannak sokkal többet kérő Quad-ok, és a te beállításaid is sokkal durvábbak... Bár ahogy számolok, a te beállításoddal ~175W körül lett volna az én procim, de attól a tiéd még lehet egy torkosabb fajta...
Minél alacsonyabb a VID, általában annál torkosabb a proci....
-
proci985
MODERÁTOR
az orthossal ne méregess, semmit nem jelent, hogy avval stabil e
. autofesz felejtős, de szerintem sürgősen költöztesd át, ugyanis a lap minimum 0.14Vt droppol még közepes terhelés alatt is, ami baromi sok(!). sőt, a 0.04es idle drop is eszméletlenül magas, azt a lapot nagyon nem erre találták ki. ha a 9x333at 1.21en viszi az már nem számít rossznak, 3.6 légen esélyes
8pinest meg használd, quadnak kell a plusszfesz.
HSM: jah, a P5Khoz még 333mas fsbhez is MCHt kellett emelnem, pedig elvileg ott még csak 1333 volt az effektív FSB, ami még a gyári határain belül van papíron.
-
Yso
tag
Én tegnap kezdtem megismerkedni egy 0km-es Q6600-al. Próbaképpen beraktam egy Giga NV nemmtommi DS2 10rugós lapba, és ninja hűtőt a tetejére. Második indításnál rögtön 333-as FSB-vel indítottam
minden autofeszen. CPU-Z-vel alapon 1.12V-on ketyegett a proci stabilan (hirtelen csak orthos-al nézegetve 10-15 percig), 3Ghz-en pedig 1.21V-ot kapott szintén stabilan. Orthossal szintén méregetve ha jól emléxem max 50 fok volt? Ezt még így elsőre nem tudom mennyire facca, de úgy érzem elég jó.
Hétvégén (ha lesz annyi időm) átköltöztetem egy Giga X48 DS5 lapba. Kíváncsi leszek ott mit produkál.
Tényleg! Kérdésem, a lapon mindíg letakarják a 8pin-es ATX csatlakozóból 4-et. Eddig csak egy ASUS lap kézikönyvében láttam, hogy vegyük le, ha van 8pin csatink. Gigánál is így van? Jobb lesz-e a tuningolhatósága a lapnak?
köszi
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #20840 üzenetére
Igen, Quadcore-ról beszéltünk, nem dualcore-ról... A sima E6550-em P35-DS3R-ben lazán, MCH alapfeszen (!!!) elment a proci walljáig, ami picivel 475Mhz felett volt. És a proci lett wallos!!! Ugyanaz az alaplap, Q6600, a 435Mhz-es FSB-hez is már +0,2V és némi extra hűtés kellett.... És szerintem nem a proci lett wallos.
Sajnos a négymagos csoda sokkal jobban terheli az MCH-t, ez van.... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Laraxior #20835 üzenetére
p35ös szériának azért feljebb volt a wallja. olyan 530-540eket mentek a jobb példányok dualcoreokkal (e6xx0 széria pl... előző P5Kmnak 540 volt a vége kétmagossal, a quaddal meg nagyon utálták egymást -utólag visszanézve valszeg a tekercsek nem bírhatták, bár olyan 80-110W fölé elviekben ott sem küldhettem-). más kérdés, hogy a dualcore meg a quadcore az nagyon nemugyanaz a kategória, bármennyire is elvileg egy chip szimpla vagy dupla megjelenései
.
slett27: igen, közben én is vetettem egy pillantást a lapra...
-
proci985
MODERÁTOR
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior #20830 üzenetére
Ja, pont +0,2V kellett a totál instabil 435-el....
Nézegettem kicsit a DS4-et, lehet az a dolog nyitja, hogy abban kapott egy plussz fázist a chipszet.... Meg a jobb hűtés is belejátszhat.... Mind1, én a elégedett vagyok a DS3-mal is, árához képest igen derék, amire képes....
Majd még próbálgatok....
-
-
HSM
félisten
válasz
slett27 #20826 üzenetére
A ~435 körüli órajel az nálam is csak néhány memóriatesztre volt jó, kb 1-2 perc intenzív használat után dobja a hátast... Pedig akkor még csak 2*1GB Ramom volt, igaz, azok 1000+ CL5....
Érdekes volt viszont így az FSB lassító hatását figyelni.... Kb. nálam 400 körül lehet az az FSB, amit ha nagyon akarnék, tudnék stabilizálni...
Ja, nekem is DS3-ban kb 3,6 volt meg valid-ra, és 3420 körül lehet Prime-stabilra belőni... Persze nálam ez azért is van, mert a 6 fázis kb. eddig bírja, 24/7 stabilan.... (Ekkor kb 125W a proci energiafelvétele max terheléssel....)
-
HSM
félisten
válasz
Laraxior #20824 üzenetére
Wazze!!!
Mennyi fesz kellett a chipset-nek ilyen FSB-hez???? Az én sima DS3-am lazán elhasal 400-as FSB felett, de inkább "csak" 350 körül megy ELJESEN stabilan, 24/7... Az abszolút rekord ~435Mhz, de ehhez már +0,2V és extra hűtés kellett.....
És nem úgy ért véget, mint amikor a régi 6550-em 475-nél FSB-wallos lett.... Vagy ennyire f*s lenne a DS3 a DS4-hez képest???
-
Laraxior
titán
válasz
slett27 #20823 üzenetére
P35-DS4...Q6600@480x8 Hajrá
-
slett27
addikt
Meglett a P35-DS4-es lapom, úgy gondoltam ez a proci bírja, és bírja.
-
Lujgi
tag
"Joci5"
Ezzel is stabil lenne 3 ghz-en
[link] -
G4ga
őstag
a g0 széria viszonylag birta a strapát...
szvsz a tied i s a 3GHz birni fogja!
Mivel magas a vided nem sokat kell szerintem emelini! a hátráltató tényezö a hütésed lehet! megkellne nézni alap órajelen prime allat mennyire melegednek a magok! továbbá tudni kéne mennyit dropolod a lapod!1. inditasz egy CPU-Z-t
2. core tempet
3. majd egy primet!A cortempet kb 20 percig futattod, megnézed mennyit melegedet feljegyzed megosztod velünk!
A CPU-z be megnézed menyi a tényleges vid terhelés alatt, és ahhoz viszonyitva +0.250 adhatcc neki/ asszem gigába ijen lépcsöfok van! és elkezdesz primolni, ha hibázik 1 óra blend teszt alatt a kicsit lentebb irt FSB beállitásokkal akkor picit töbett adsz neki! egyre figyelj ne nagyon menj 80 fok felé! az ideális max 75 fok, ha túl léped csökkents a feszböl!Memonak szvsz mehet a +0.2 hisz a geil 800MHz 2,1V garantálja!
Az MCH nak quad esetében nem tudom mennyi az ideális én anno a E6750 nek +0.2V adtam, ugy használtam a q6600-m!CIA2 - azt kapcsold ki!
Rövid tömören ennyi! mivel nem nem sokan segitenek, remélem nem irok marhaságot, lécci javitsatok ki a tévedek! nem sokáig használtam Giga lappal a quadot!
-
G4ga
őstag
igazából a két ventinek nincs sok értelme, egy jól szelözzö házban egy magas fordulaton müködö Scythe Ultra Kaze vagy egy SlipStremo 1900 megteszi! egy két ventis megoldás megint plusz költség, mert a második felfogatott megkell venned ugyanis ha nem blacket veszel nem adják mellé! az eredmény pár fok lehet! szvsz nem éri meg!
másik ok ami ellene van hogy hangos lesz! ha gyenge hütöt veszel, lehet halk lesz de kicsi légszálitással. a noctua hütök halkak de drágák a fent emliett ventiknél!
venti ügyben keresd Nyugdijast! ö biztos fog tudni segiteni! -
Lujgi
tag
válasz
proci985 #20813 üzenetére
Értelek!!!
Sajnos a szerelés a jelenleginél is nagyon gázos!!!
Most tettem rá egy nagyobb fordulatú ventilátort és úgy néz ki,hogy már is nyertem - 5 fokot!!!
Szóval már javul a dolog!!!!
De a végleges megoldás egy ujj hűtő lesz!!!Még pedig egy TRU-E 2 db 120-as ventilátorral!!!
Az már remélem teszi amit tenni kell!!!!
THX az információkért!!!! -
proci985
MODERÁTOR
polír annyira nem segít azért sokat. nekem is meg lett csinálva, kb 3-7 fok a különbség, mindkét komponens polírja után.
a termopaszta megint max 5 fokot számít.
TR termékszen egy közepes (1400rpm) és egy highflow (2000rpm) venti között 10 fok különbség is lehet. ultra flow további 5öt rájuk verhet (2800-3200rpm).
avagy nálam hőfokok:
orthos 70-75 fok gyári hűtővel, CM690
orthos 55-60 fok IFX14 + Papst4412@1400, CM690, alapórajel
prime 67 fok IFX14 + Papst4412, Cosmos, 3.0@1.264
prime 59 fok IFX14 + Scythe Sflex@1900+UltraKaze@2000, Cosmos, hátsó kilépőventi cserélve Papst 4312@2800ra 3.0@1.264
prime 55 fok ugyanez polírrala paszta gyári hűtőnél gyári intel volt, utánna Thermalright. most, hogy elfogyott és sehol nem kapni, utód AC MX2 lesz (tubus bekészítve).
kb 12ért van akciósan TRUE és IFX14 is. mindkettő zseniális kiindulási alap, ha a házadban van számukra elég hely. nem olcsók, és utánna még venti is kell rájuk, de az utólagosan általad megvehető venti pozitívumként is felfogható. alapvetően három probléma van velük: 1.: gyenge/közepes felület, 2.: nehéz szerelhetőség -ha rosszul rakod fel, lazán lehet 5-15 fokot veszteni, és bele kell jönni a felszerelésébe-, 3.: baromi nagyok. cserébe viszont léghűtésben nincs párjuk (a Xigma a beépített venti miatt bukik).
-
G4ga
őstag
Géppel biztos hatásosabb, de annyival veszéjesebb is... ha nagyon lekapod a kupakot, cseszheted, és ugyan ez a hütönél, ha nagyon leszed többet ártasz mint nyersz!
joci5: alap vidje a procinak? g0 vagy b3? az hogy mennyit kell állitani a procidnak függ ezen adatoktól? ha segitséget szeretnél kapni megoszthatnád velünk eme adatokat!
variációk:
9*333 igy 2997 megy majd a proci
8*375 igy 3000 megy a proci - ehhez valószinüleg kicsit több fesz kell majd a magasab FSB miatt, elképzelhetö hogy melegebb is lesz! - a feszekhez viszont muszáj a fentebb emlitett adatok!fontos lenne a ramok márkája, tipusu mert ugye annak az értéke és tudása is befojásolja a proci tunningot!
-
Lujgi
tag
Ha arról van szó akkor hajlandó vagyok többet is áldozni hűtőre!!!!
A 10-11K-t csak kiinduló árnak határoztam meg!!!A polír valószínű nálam is kell majd és lehet,hogy akit ajánlottál őt fogom ez ügyben megkeresni!!!!
Nagyon köszönöm a jó tanácsot,több mint valószínű TRUE 120-at fogok venni és azt polírozni persze!!!!
A hűtőt azt én is fel merem polírozni,de a procit szerintem tuti nem merem!!!
Úgy,hogy azt majd valami tapasztaltabb emberre bízom!!!! -
joci5
csendes tag
Hello!
Egy q6600-os proci egy gigabyte p35-ds3l alaplappal es geil ddr2 800mhz cl4-es rammal meg 1 zalman cnps9700 hutovel mennyit birna?
A 3ghz-t ki lehet belole hozni?
És ha esetleg letudnatok irni hogy a bios-ba melyik beallitasok lenennek a legmegfelelobbek.(fsb szorzo memoriaara vonatkozok beallitasok illetve hogy mennyi fesz kell neki)
A valaszt elore is kossz! -
G4ga
őstag
nem magam csináltam, én beszari voltam és szakamberre biztam! subaruwrc kolléga csinálta nekem, és nagyon profin oldotta meg, gyorsan és pontosan dolgozott, ha oda kerül sor, hogy polirozni kellene bátran ajánlom neked!
nekem polir nélkül annyira rossz volt, hogy a gyári intel hütö jobban teljesitett a TRUE-nél, de most... 1.384V 8*450 beállitások mellet prime blend teszt alat átlag 66 fokot produkál! hibátlan!
Ha 10-11K-nál nem adnál többet hütöért akkor én a xigmát javaslom!
-
Lujgi
tag
-10 azért már nagyon szép eredmény
De gondolom saját magadnak csináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged