Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
Én is egy Q6600-al netezek még mindig. Szerencsére nem játszok és a régi játékok is elfutnak rajta.
Egy mai 5x gyorsabb lenne,prociban de a hétköznapokban fogalmam sincs mennyire lehetne egyáltalán érezni a sebesség különbséget.
Max a Lightroom néha gyorsabban konvertálna,de azt az pár percet kibírom. Az a Q6600 Még ma sem rossz proci és a spectre sebezhetőseg sincs benne
-
MeroM
senior tag
-
Zoolee19
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Ami nekem volt Asus lapom azzal nem volt gondom, 2 évig használtam úgy hogy benne volt a proci 4.5 Ghz-re húzva, persze azért volt ott hűtés rendesen.
Amint néztem vízhűtést az támogatja az új foglalatot (1366, 1156,1155,775) is szóval annyira nem vagyok elveszve ilyen téren szerencsére.
Csak már rég nem volt dolgom, azzal hogy gépet rakjak össze.
És most nagyon bele húztam december óta szinte egy a semmiből raktam össze egy gépet.
Hát az Asus Maximus nem épp belépő alaplap volt
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Én még talán beruházok egy alaplapra de csak azért mert van még másik s775-ös procim és ddr2 ramok is hozzá és úgy alakult hogy kellene egy másik gép is. Persze ha találok kellőképpen olcsó és jó lapot ami még megérheti. Egyébként is elsősorban játszani szoktam rajta ahhoz még talán elmegy egy ideig.
Sőt ha már itt vagyok kérdeznék még. Milyen videokártyát ajánlanátok hozzá amivel még megbirkózik a proci? 1920*1200-as a felbontás, először egy r9 270-re gondoltam de aztán utánaolvastam és talán egy r7 260x is elég lenne? -
Zsolesz69
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Asus P5QPL-AM a deszka és ebből a szempontból nem jól tuningolható: asszem 390 volt az utsó stepping, amivel elindult. Nem csak biosból próbáltam, Turbo V Evo-val is valahol itt hal meg, de mondom fesz emelést nem csináltam (igazából a biosban nincs is proci fesz.emelés opció csak a ramhoz)
-
Zsolesz69
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Igazából a konfig váltás helyett (i sorozat) döntöttem a Q94 mellett, ennyiben jó alternatíva volt. Sima erős 2magos e84 már nem bírta volna. A leírásodból az is kiderült, hogy akkor vaszleg az FSB korlátai miatt nem tudtam feljebb tenni 3.16-ig volt stabil P5Q deszkával. (feszt nem emeltem csak sima stepping) viszont érdekes módon a PCI-t manuálba akárhova tettem 'overclock failed' próbálgattam 95-100 között. Autoban elindult.
-
mokuci_74
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
A kihajtas szot videokartyas forumokon hangoztatjak eloszeretettel ezert hasznaltam en is ezt a kifejezest.
A Crysis very highon szaggat nagyon plane a kulso helyszineken, high-on is sokszor szaggat es ezert gondoltam ha nem jar a gpu 90-100% korul akkor az a proci a ludas.....
Az alaplaprol ennyit tudok csak mert a doboz mar reg nincs meg :
ASUS P5K Rev 1.02g ezt az alaplaprol olvastam le.
A proci szandekosan van hajtva, azert is lottem kepet mert gozom sincs hogy jok a beallitott ertekek vagy sem.
Par evvel ezelott mar probaltam egy kicsit hajtani 3.2-nel mar lehalt, de igy utolag erzem, hogy a noname 450-es tapom lehetett a ludas...Most egy FSP-Raider 550-et vettem szerintem ez teljesen rendben van.
Szoval ha a kepek alapjan lehet/erdemes meg ezen csiszolni akkor megkoszonom a segitsegedet
BIOS :
cpu fesz 1.2875v -ra allitva
load line calibration kikapcsolva
szorzo 7x
fsb 400
Mashoz nem nyultam -
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Sajnos nem mér a lapom fogyasztást, sem átfolyó áramot. :/
150W/VRM. Lap-mérése híján miként tudom ellenőrizni?VID-et nem írtam le, és már nem emlékszem. Jelenleg egészséges 8x400-on fut,
VID 1,1625- és 1,2750V
1,264-et kap a proci, terhelve 1,232V-otVíz alatt megy a proci, a vintit próbáltam, esélytelen. Sajna semmit nem hűt rajta

-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Sokat szüttyögtem a saját G0- stepes Q6600-asom húzásával, de nem sikerült 8x400 fölé mennem.
Tudsz valamit ajánlani?
Lap: Gigabyte GA-EP35C-DS3R
Táp: Corsair VX450
Egy napom ment el rá, hogy 9x400-at stabilizáljam. Gép ment, de instabil volt. Hűtés nem probléma.
A VRM-ek eléggé melegedek, lehet esetleg az a problémája?
A proci feszelésénél gondok voltak, 1,4625-öt kapott biosban, load 1,360, 53 fok, üresjáratban pedig 1,392
VrM-ek forróak. -
XEON_QUADRO
tag
válasz
proci985
üzenetére
Jaja, csak kicsit megijedtem, amikor itt olvastam utólag a8 tűs eps hiánya eseténi olvadásról...
Am 4-ről 8-ra eps átalakító működne szerinted vagy eleve olyan táp kéne hozzá? -
XEON_QUADRO
tag
válasz
proci985
üzenetére
Annyi szokott lenni, azzal nincs gond, hanem hogy a quad kevesebbel beéri - ja, persze, válogatott példányok "összedrótozva" - mindegy. 6 éves 4magos 6-od áron ez az új mottóm

Videókonvertálásnál jól jött, már csak cuda magból kéne több. Múltkor 90% körül volt minda4 mag, 20 órán keresztül, 50 giga videót eredményezve - stabtesztnek elmegy szerintem.
Game-kból 4-5 éves címekkel
teszteltemnéztem néhányat, itt nem sokat nyertem, max talán a két "idlé"-sebb mag 5-10%-át, de ezt tudtam előre. Ezeket meg már leírták egy páran, sok ilyen cikk is született, úgyhogy nem puffogtatom az igazságokat tovább mára. -
XEON_QUADRO
tag
válasz
proci985
üzenetére
Háát.. e6600-ról váltottam, és féltem a 333-as fsb-től, mert csak Q965 a csipszete. Aida/everest 130 tdp 168.8 max-ot, sejtettem, hogy hülyeség.
A táp 305W-os 88%-os volt, bár ez utóbbiban nem vok biztos, de én hülye elcseréltem egy u.ilyen spéci gyári 255-ösre, ennek egy 16A-ága van. A 305-ös kb 800 napos volt, ez a 255-ös meg kb 10 (!) napos volt. Most meg itt pihen ez is az asztalon, mert most a fsp400pnf-ről megy. Viszont ha meglesz a nagyobb kari, megy bele a 450-es passzívPFC-s Saga, mert ezen már van egy 6-os pciex, a mostanin meg nincs, molex-ezni meg nem akarok. Meg ez már vacsiúj, és még annyit se futott, mert újonnan vettem és csak tesztelgetésre használtam.
A vidkari meg szopóka-nyalóka, mert 14 cm (aljzat hossza) + kb. 2 cm fér el elvileg. Hosszas nyomozás után találtam egy egy ilyet Nem tudom ki tudna hozni néköm egyet, de egy közeli boltban találtam egy 550ti-t, ami hosszú, de a vége alacsony, és szintén egy slot van hátul (!) mert ugye BTX és fordítva van. Nehéz eset, na.
Ja, a gép maga 1160 napos, a gyári 250-es vinyója (seagate 7200.12) hibátlan, ahogy az összes kondi is. A quad pedig 3 hete megy és még bírja.
u.i.: bocs ha kicsit hosszú voltam

-
XEON_QUADRO
tag
válasz
proci985
üzenetére
Köszi!
Még annyit kérdeznék, hogy G0 stepping mikrokód-frissítés revízió pedig b6 és emmiatt mennyi lesz a max fogyi? A képen is látható, hogy csak 4pin van, fogalmam sincs hány fet, de 15 perc 4szálas linx+furmark stabil, nem olvadt el semmi. FSP 400 pnf-fel hajtom. Igaz, még csak egy 65W-os GT440-et.

-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Bocs, rosszul írtam. Üresjárat a 125W, és a teljes gépet látja el ennyiből, nem csak a procit.
9x400-ban a gép fogyasztása load 230W
Hogy magában a proci mennyit eszik azt nem tudom.
Az előbb próbáltam a 9x390-et, 1,4125V-al, és egész stabil volt. Ráadásul a 3. mag sem volt lassú. Helyette a 4. mag lett lassú, de kapott még feszt, viszontmost újra megpróbálom a 9x400-at, több fesszel.
Éppen izzad, és viszonylag egyszerre dolgoznak a magok.. ez viszont már ad némi reményt... -
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
A táp ezzel az órajel emeléssel kényszerült a legtöbbet leadni élete során. Talán 2 éves lehet... Bontatlanul vettem, nem úgy mint a procit. Az használt. Ki tudja mennyit ment.... A lap egy oem verzió, számlával, 2-3 éves lehet.
Csak a lapban és a prociban nem bízom. A 450-es táp képes 390-et leadni, és 8x400-at 125W látja el load. Feszelésével sincs gond.
Ami furcsa volt, hogy a biosban emeltem 4 értéket, és a load maradt ugyan annyi... Ok, hogy roopp-ol, de ez már több a soknál.. szerintem itt valami más is lehet...
Mindenesetre lejjebb megyek 1-200MHz-et, ahogy tanácsoltad.A régi lapom p35 ds3l volt, és kegyetlenül melegedett a chipset... butális volt. Értéket nem mondok, nem akarok hazudni, de mindig kritikus közelében volt egy mezei E2200-at ellátva. Pc-s haver se tudott mit kezdeni vele...
-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Első mondatom kissé nevetséges volt
2 műszak 2 óra alvás 
Na de most koncentrálok
VRM-ek fölött van közvetlenül a táp 12 centise, és szívja el a meleget, lehet, azért is csak kézmeleg körüli a hőfokuk.
Én kaptam egy olyan információt, hogy load 1,3625V amit max adhatok neki. E fölé semmiképp ne menjek.
Ez még bele is fog férni szerintem... épphogy..
Kifelejtettem hogy a BIOS verzió a legfrissebb, azaz F4-es.
De igazából nem sok mindenen változtat, csak lábjegyzet
proci szintén G0-ás stepp
Léghűtéssel én is próbáltam ezt a (gúnynevén) Quazán-t. Egy thermaltake sonic tower lógott rajta, egy 12 centis ventivel a lamellák közt, szintén 12-es mögötte a házon, és a táp 12-ese pont felette. Így is a 8x400-at 71 fokon tudta csak tartani load.
Ekkor kapott egy új oldallapot a ház, és beleraktam egy 20centis TT ventit. 68 fok
Megelégeltem, "Így nem mehet tovább!"
Jött a vízhűtés, és lám egy csoda Szerk: Ez alap órajelen ha jól emlékszemHa összehasonlítom az eredményeidet az én eddigi "eredményemmel" akkor arra következtetek, kevesebb fesz is elég lesz hogy stabillá tegyem a 9x400-at. Persze ez csak elmélet.
Azóta is a Q6600-asod van?
-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
...És ez ugyebár mind stabil volt.
Csak aggódom hogy (igaz alapjáraton) de túllépi a megengedett feszt, és hogy az későbbiekben vagy akár hamarosan nem-e fog meghibásodáshoz vezetni?
9x400-on mennyi feszt kapott egy-egy lapodban? (csak viszonyítási alapként)
A proci hűtéssel hál' Asetek-nek nincs problémám. Vízhűtés látja el a szerepét méghozzá elég jól.
Jelenlegi 8x400-on üresjáratban 26 fokos a proci, terhelve 35.
-
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Rendben. Köszönöm szépen az infót! Szerencsére még soha nem ciripelt semmi a kuckómban

Jelenleg viszont a vdroop izgat, addig nem feszegetem tovább, amíg nem tudom csökkenteni.Épp nemrég tettem fel a kérdésemet a gigabyte lapcsalád topikjában.
Látom már hogy ment oda a válaszod
Thx! -
sanyek2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Vízhűtés látja el a feladatot, méghozzá remekül.
Nincs fet hűtés, a chipset pedig 40, terheléssel 42 fokos.
Megtapizva a feteket, alig kézmelegek.
Tápegység Corsair VX450Jelenleg 9x375-re lőttem be, kapott némi feszt, holnap mérem a rendszer stabilságát, de próbáltam a 9x400-at.
A gép elindul, de a win nem tölt be :S ezt még holnap feszegetem picit.
Jelenlegi hőmérséklet üresjáratban 26 fok.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
proci985
üzenetére
A feteken nekem akkora batár (maszek) borda volt hogy az nem igaz, a chipseten meg egy réz betétes amd borda volt éppen csak elfért(valahol lehetmég van is róla képem), de nagyon le hűtötte. 3,6ghz-et 1,31v-al vitte(450-es fsb-vel), a 3,8ghz-et 1,38v-al (475fsb), a 4ghz is ment, de oda már nagyságrendekkel nagyobb fesz kellett(1,5v körül) volna a stabilitáshoz.
Egy Q6xxx procinál kb kötelező a 8 pin-es eps tápcsati és a 6-8fázis. -
zolee0307
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Nem adtam nekik feszt, alapfeszen próbáltam.
lbalog01: Én is arra gondolok, hogy + fesz kéne, viszont a hűtésem szerintem nem lenne már úgy elég.
Egyébként alapfeszen a memóriák stabilak (1,87 V-ot kapnak), ha húztam a procit, akkor adtam feszt a memóriáknak, hogy 2,1 V-on menjenek, de így sem volt stabil 3,0 ghz-en. Viszont 2,88 ghz-n, mind az ibt, mind a linx hiba nélkül lefutott többször is. Először gondoltam a hőfokra is mint probléma, de 2,88 ghz-nél még magasabbra is felment, mint amikor 3,0 ghz-en próbáltam. Szóval én is arra jutottam, hogy alapfeszen 2,88 vége ennek a konfignak. Feszt nem akarok emelni, mivel a hűtésem nem a legjobb, egyenlőre megelékszek ezzel is.
-
pados
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Hát, van benne egy engt440 1gb ddr5 videókari, meg az alaplap is kb 3 hónapos(hiba miatt lett cserélve, ddr3-as ), szóval nem hinném, hogy olcsóbb lenne cserélni az egészet..... Illetve ha csere lesz, akkor i3-5 procis gépre... De az sok pénz.
Szóval, csak az érekelt volna, hogy megéri-e azt a kb 5e forint pluszt a quad... -
zolee0307
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Én is melegre gondolok, egy kis ME3 alatt voltak 50 fokosak a magok, egyébként ez alatt marad a hő. Feszt nem nagyok akarok emelni, de nem tudom a memóriáknak érdemes- e adni + 0,3 voltot, mert a memóriákra 2,1 volt van írva.
Mondjuk egy napja használom 3,0 ghz-en a procit és nem volt eddig semmi probléma. -
-
Hoffer
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Lehetséges, hogy ezt a 3.3Ghz-t viszi kisebb feszültségen, csak sajnos kevés az időm tesztelni!
Van valami olyan kondi vagy alkatrész a 975-ös lapon amire érdemes hűtőbordát rakni utólag?
Nem nagyon akarok 70 fölé menni proci ügyileg mert akkor már sokkal zajosabb a gép, mindennapi használatban!
És közben kiderült, hogy a konfigomnak kb. 30A kellene a két 12V-os ágon, és az ASUS 450W-os tápom csak 29A-t tud papíron!
Úgyhogy mindenképpen ki kell cserélnem! -
válasz
proci985
üzenetére
Talán nem fogalmaztam elég egyértelműen.
A QX6700 TjMax-a 90 fok, nyilván életszerű körülmények között értettem azt, hogy a hőmérséklettől nem károsodik a proci. Tehát mindegy, hogy 32 vagy 64 fokos huzamosabb ideig. Mivel az Intel procik a NetBurst mikroarchitektúrák óta TjMax-5 fok környékén kezdenek throttlingolni, ez esetben ez 85 fokot jelent, mikoris vagy órajelkihagyással, vagy szorzó- és VCore csökkentéssel veszik vissza a CPU teljesítményét. Nem életszerű, hogy vki TjMax körüli értéken járatná a prociját, hiszen egy kicsit nagyobb terhelésnél rendszeresen lekapcsolna a CPU. -
-
Hoffer
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Akkor 400-at kihozni ebből a lapbol nem lehet!
Kérdés, hogy jobb e 1:1 ben hajtani a procit (pl. 365) aluljáratott RAM-okkal, vagy érdemesebb e 400-on a ramokat, 320-on a procit nagyobb szorzóval?
Ugyanis everest sebességmérésben mindenben alatta marad az e6850-nek!
Kérdés, hogy ez azt jelenti e hogy lassabb mint az E6850 vagy a több mag és cache miatt érdemesebb hagyni a QX6700-at?
Illetve érdemes e vennem egy nagyobb tápot a konfighoz? -
Thronks.90
tag
válasz
proci985
üzenetére
Igen, ez is lesz valószínűleg.Ezen a félkonfigon gondolkodom, illetve van még egy Asrock Sata3 és USB3 lap is, 3k- val többért. Így megérné a dolog szerintem, de majd egy AMD-s ember véleményét is szeretném kikérni, hasonló árfekvésben milyen AMD rendszert lehetne építeni

-
szab.tam
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
thx.

most már mindegy, mert lejegeltem. alulesz itt nem játszik, inkább a feszemelést kell tudja stabilan, hűtőtesztelő lesz, vagy mi....

nekem ránézésre (már amennyire van így értelem értékelni), komolyabb, szimpatikus darabnak tűnik... -
lbalog01
tag
válasz
proci985
üzenetére
Én végigpróbáltam a saját [CM 690]-es házammal az összes "vencsi"
variációt / van 1 alul, 1 oldalt, 2 fent, 1 hátul és 1 elöl/, a hátsó és a hátsó fenti kifele a többi befele tolja a luftot. Hűvösben, nem agyonterhelve valóban elég a front+rear combo.
De ha nagyobb a meleg és mondjuk az alaplap és a vga hője is a házat fűti, akkor a front 12cm-es ventilátor /szab.tam kedvéért/ önmagában kevés lesz. Amit betol levegőt az nem 1:1ben kerül rá a procihűtőre, hanem a ház meleg levegőjével keveredve. Ha azonban kicsit hígítjuk a benti airt egy plusz légárammal, akkor a fizika törvényei alapján már hűvösebb levegőnek kell a procira kerülnie, ha csak nem melegebb a külső hőmérséklet a bentinél
.
A lényeg hogy ne keresztezzék egymást a ki- és a bemenő légáramok /front be-rear ki vagy alul be-fent ki, háza válogatja/. Nekem ezt adta a tapasztalat 3,7-en egy Q6600-al és [Hyper 212] proc-coolerrel /ami valóban alulról súrolja az elégséges hűtés határát, de a ház jól besegít neki/. -
szab.tam
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
gtr2.
1 mag, és kiakad. tojik a sok magra, l2 méretére. csak a ghz-ek érdeklik.
tudok olyan nagyon sok autós, esős beálításokat, ahol 3.6 ghz alatt nagyon gáz, 4 ghz minimum kell. a legjobb E8500-zal volt 4.5ghz+-on. elég régi játék, és elég extrém helyzet kell hozzá, hogy ez szükséges legyen. (a játék moddolásairól ne is beszéljünk...) -
lbalog01
tag
válasz
proci985
üzenetére
Érdekes, direkt megnéztem a Dirt3-at: ok az nálam is néha elszaladt max 80%ig, de az átlag 60%
(W7 x64)
A Crysis-t viszont nem értem: max 30%-ot bírt használni, azt is főleg a 4. cpu-t terhelve 40-50%on. RAM-ból alig 1Gb elég volt
(XP x86)
A metro2033 nincs fent nekem de cserébe toltam egy BF3-at
: az is tud 80%ig terhelni néha-néha, de átlag 60% és 2,3Gb Ram is kell neki (W7 x64)
Megnéztem még egy hardcore simet a [DCS-A10] -et: átlag 35%, max 50% (ha a műszerfalat mutatja és minden műszert számol) és 2,8GB RAM
/Minden game 1280*1024 driverből 4xAA, 16Aniso, és a gameban high v. full opciókkal futott./
Nálam még bőven a HD4890 1Gb a szűk keresztmetszet, "munkában" pedig még 1-2évig semmi.
Igazából ahogy így gondolkodom nem is a vga hanem a HDD SDD-re cserélése lenne valóban jelentős változás

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Nekem a VID-em 1,2125v volt, ebből a lap csak 1,16v-ot adott a procinak ezen a feszen a 3,15ghz stabil volt, a legtöbb tesztben a 3,2ghz is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az alap órajelet már meg sem néztem, hogy milyen feszel viszi.
Nekem az X48-as lapomon a fet és chipset hütés is házi barkács volt a brutálabb fajtából, nem kellett félnem, hogy valamelyik elszál, meg a 3,6ghz-hez is csak +0,1v kellett a chipsetnek.
A procit vÍzzel hőtöttem, de nem polÍroztam meg, az lett volna a következő lépésem.
-
lbalog01
tag
válasz
proci985
üzenetére
Még alul is van vencsi
/de az csak kánikulában van bekapcsolva/, a többit az ip35-pro szépen szabályozza, terheletlenül /normál használat/ alig van hangja a vencsiknek. De, hogy ne legyen teljesen off: a Hyper 212 ezek szerint az egyik legolcsóbb procihűtő ami elvisz egy OC Q6600-ot még 1,5V-on is
. -
lbalog01
tag
válasz
proci985
üzenetére
nnna, megnéztem hogy mennyi feszt kap /rég nem jártam a biosban
/: 1,5075V van biosban beállítva a procnak, de sem a bios sem a windows nem jelez 1,45V-nál nagyobb feszt. Speckó most az everest 1,41-et ír.
Régen emlékszem, hogy volt valami benchmark ami kifagyot ha lentebb vettem. Talán az X2 Threat benchmark. De 1,475-ön prime és orthos stabil volt a gép, mivel azonban így sem melegszik túl, ezért itt hagytam, biztos ami biztos
.
A VID-et meg nemtom, 2éve volt a kezemben a proci utoljára, azóta húzza az igát a gépben
. A CM-690 azért meg van támogatva elöl 2, felül 2, és oldalt meg hátul 1-1 vencsivel 
Ami azért sem árt, mivel a HD 4890 sem egy langyos video kari, szóval a dolgozót nem kell fűteni
-
MiB
tag
válasz
proci985
üzenetére
Jah és a legfontosabbat elfelejtettem megemlíteni hogy restart után a POST-nál sincs kép sehol se!
"4870 50-60Wal többet fogyaszt. táp emiatt lehet többet droppol feszben, szóval lehet feszeken kéne utánnaállítani: ami elég volt a 88gtvel, az nem biztos elég lesz a nagyobb fogyasztású 4870el is."
Milyen feszt kéne állítani a videókártyához? Esetleg ha leírom a bios beállításokat tudnál segíteni?
"drivert előtte leszedted rendesen? lehet kéne egy full reinstal."
Leszedtem, de nemcsak windowsban nincs kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2 műszak 2 óra alvás

: az is tud 80%ig terhelni néha-néha, de átlag 60% és 2,3Gb Ram is kell neki (W7 x64)