- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Samanbacsii #8091 üzenetére
Nem értem mit is szeretnél ebből kihozni...
tonyo9: Olvasd el a manual-t...
-
Samanbacsii
őstag
Hali!
Most tettem egy p35c-ds3r -be g0-t és 8x szorzót ad alapból. Miért teszi ezt?
Mikor 9x szórzóval ment ua. Mhz-n lefagyott a Vista64... lehet véletlen? -
joshua7
veterán
Mondjatok már nekem jó léghűtőket quad tuninghoz! Xp-120/EX-120/Scythe/Tuniq/Noctua.
Ár mondjuk nem számít. -
Nyugdíjas
nagyúr
3200 az minimum. Annyi gyakorlatilag garantált. Még gyári hűtővel is
G0 az már jó jel,persze ezek közt is vannak jobb- és rosszabb darabok. FPO számsorból lehet közelebbit megtudni,ami ha dobozos,akkor rajta van a dobozon,ha meg tray akkor a procin.
Ilyesminek kell lennie:
L718B
L727A...Jelenleg amik elég jól mennek azok az L734-es FPO-k. Persze garancia itt sincs a tuningra.
Ha B-van a számsor után az általában jobb, mint az A.Illetve miből még lehet következtetni a tuning-lehetőségekre az a VID,vagyis az "alapfesz" Ezt a CoreTemp-el tudod megnézni,illetve van hogy BIOS-ban is. Minél alacsonyabb annál jobb. 1,3V felett már necces,1,2V körül pedig igen jó darabot fogtál ki.
Elég-e lesz ennyi?
-
Genji
őstag
Sziasztok! Most pályázok egy Q6600-ra, de csak annyit tudok róla h G0 steppinges. Vannak totál antituning darabok? Ez a G0 esélyes egy jó tuningra (nem bánnám ha 3200őt menne)?
-
tonyo9
tag
viszont az everest ultimate ennyit ir ki csak a procira QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2300 MHz (9 x 256), mért nem 2400?
-
tonyo9
tag
szevasztok.Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz (266x9)/FSB 1066/ L2 2x4MB (kentsfield) procim van és hozzá egy ASUS P5N-E SLi Quad Core nForce 650i SLi .mennyire lehet ezt a procit felhuzni ,és bonyolult e?
-
VinoRosso
veterán
na én is nyomtam egy alapfeszes tuningot: 9x360_1,28V. le kéne políroznom a tr120x alját, elég ótvarul csinálták meg, domború mint a teve púpja olyan, van benne legalább 1mm ha nem több. igy melegebb vele a proc mint a silent knighttal kb 3-4 fokkal, remélem a polír lehúz egy 8-10 fokot rajt, és meglesz nekem is a 3,3 Ghz.
-
bim
veterán
lehet elég nekem ez az órajel is...
-
vannak bizony. Nagyjából úgy néz ki, hogy az uj procik (L731 L733 L734 L737) alacsony VID-el vannak ellátva, ezért viszonylag elég jól mennek.
FPO a gyártási szám. ami ilyen formában van pl: L723A588
L7 ez az év azaz 2007 23 pedig a hetet jelöli a többe nemtudom mi.
A dobozon megtalálod ott ahol azt írja hogy FPO/BATCH, vagy ha tray proci akkor a proci kupakján van rajta. -
wilkyx
tag
No holnap belépek én is közétek egy L737B428 g0-val, éljenek a 10 másodperces döntések
-
floxet
tag
ja és ez a FPO micsoda? mikor utoljára jártam itt akkor volt az első ember aki G0-t szerzett. ezek nekem úja dolgok már megint mi van?
vannak előnyöseb helyzetben levő G0-ás prockók? -
floxet
tag
hi. valaki tudna nekem egy jó g0 lelőhelyet?
köcc ha igen
G -
Achill3uS
nagyúr
mondjuk ezt csak olyan lappal érdemes megtenni ami alapból kicsit fapadosabb, pl egy ROG lapon nincs nagyon mit modolni (max vcore+kondi), egyébként is ovp-sek... szóval sztem p5e vagy giga (esetleg abit) vonal járható... mod: ja most jöttem rá neked nem x38 dq6-od van... hehe én a helyedben nem váltanék le p35-ről...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Amúgy megy vissza gariba,nem parázok rajta nagyon,szerintem simán fog menniprmcsk: Akkor viszont nemtom mi lehetett
Remélem nem a procim halt meg
Ez holnap ki fog derülni....
A fullmod-ra viszont angyon kiváncsi avgyok
Itt viszont tényleg foggalmam sincs,mi lehett a gond. Neked tipped? -
prmcsk
addikt
Azt (még) nem....
Ja és mielőtt bárki félreértené az esetleges lapeladást. Teljesen frankó, eredményei ismertek, nem elégedetlenségből gondolkodom az eladásán. Ilyen, vagy hasonló lapon
egy "fullmodot" akarok csinálni, mert már megint hajtanak előre, a gondolataim....Dare2Live Megelőztem a gondolataid....
-
prmcsk
addikt
válasz
Nyugdíjas #8051 üzenetére
Én kizárnám a "nagy kapacitást", mert ahhoz szerintem túl gyengének kéne lennie gyárilag, a proci tápellátó részének. Ez egy tuninglap, amiben szerintem van "tartalék" ahhoz, hogy emiatt, ilyet tegyen.
Nagyon gondolkodom hogy eladom a kondimoddolt P35-DQ6 lapomat, ha valakit esetleg érdekelne, az kérem, privátban tegye. 2 év - pár hét garis (Aqua). Ez komoly.....
-
Nyugdíjas
nagyúr
Achi: Őőő,hát iagzság szerint 3300-asok voltak
Lehet itt volt a gond. FET eldurranni nem hiszem, hogy eldurrant,max csendben elhalt
Soak: Igen,R.I.P
Shteer: Jesz,ahogy mondja
prmcsk: igen,ki lett mérve,ahogy mondtad. Azzal nem volt gond... Én tényleg a túl nagy kapacitásra gondolok.. még mindig
Jááj,milyen népszerű lettem hirtelenÉn tartom az egy hsz.-en belül legtöbb embernek válaszolás rekordját ajszem
-
prmcsk
addikt
válasz
Nyugdíjas #8038 üzenetére
Azt azért megkérdezem.....Kondimod előtt a polaritást kimértétek üzem közben ?
Mintha valaki említette volna, hogy az asusokon cserélődhetnek a kondik
"színhelyességei" ?Az én gigámban a piros oldal a - minusz. Erről úgy győződtem meg, hogy a mod
előtt, az egyik kondi lábaira vezetéket forrasztottam és üzem közben kimértem a polaritást. -
Nyugdíjas
nagyúr
No emberek! Úgy néz ki ez tényleg egyrészes sorozat volt. Arra tippelek megnyuvadhatott egy Fet,lehet nem tudott ekkora kapcitást tölteni
Kár érte... -
szacsee
nagyúr
Achi-san & Muré-san:
Majd mindkettőtöknek megmutatja valaki a frankót, mát tom is kit uszítsak rátok. -
szacsee
nagyúr
Hé nálatok is ba van lassulva a PH?
Valaki adjon neki viagrát mán! -
szacsee
nagyúr
válasz
Achill3uS #8015 üzenetére
A meg hogy lehet, hisz nyugdíjas, akkor meg min 65 éves, hacsak nem rendőr, katona, tűzoltó.
Szípen forraszt meg kell hagyni!
prmcsk-nek hány munkatekercs van a lapján???
Most nézem neki DQ6 van, amin sacc min 8 de lehet 12 tekercs van (lusta vok megnézni), az öregén meg talán 3-4.
Vagdald azokat a kondikat bőszen lefelé, kell belőle 3-4 max.
Mérnöki tapasztalat! -
subaruwrc
félisten
tüzijáték rulez
-
Nyugdíjas
nagyúr
Na megmondom szerintem mi lehet:
Agyonkondiztam szegényt,aztán nem tudja feltölteni azt a rengeteg kondit. Egyesével elkzedem leszedegetni,aztán egyszer csak zerintem már jó leszMuréna: Akkor tüzijáték lett volna a jutalmam
Soak: Kösz, hogy bizol bennem -
Nyugdíjas
nagyúr
Na gyárékök!
Hir az van,de semmi jó. Lap azt csinálja,hogy ki-be kapcsolgatMeghalni nem hiszem, hogy meghalt,csak valami lehet sok volt neki....
De legalább a tüzijáték az elmaradt
Még egyelőre próbálkozom,aztán jelentkezem, hogy mik a fejlemények... -
válasz
_voodoo_ #8004 üzenetére
sajnos az a baj hogy L737 ez igy kevés. Tuningra ennyiből nem igazán lehet álltalánosítani, mivel pl itt is volt hogy az L734A934 iszonyat jól megy és alacsony VID-es, de már az L737A770 annyira nem jó, magasabb videj, és nem is megy annyira jól.
Szal egyáltalán nem biztos hogy a tied is fog úgy menni mint ami a linken is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest