Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pubszon

veterán

válasz Qru #20560 üzenetére

Hát igen...
    Mondjuk, én tisztába is voltam vele mikor megvettem és elégnek is tartottam/tartom ahogy HSM is írta. Nem mondom, hogy nem lenne jó ha menne többet, de eddig mindenre bőven elég volt. :K
    Volt olyan pl, hogy DVD-t kódoltam XVID-be és közbe CoD4-eztem úgy, hogy meg se röccent egyszer sem. :D

• HSM

félisten

válasz Qru #20560 üzenetére

Azért alapfeszen 33% tuning azzéé nem olyan rossz.... :U 3200Mhz... Mondjátok már el, mire nem elég????? :DDD Az enyém is megy 3200-at, 1,2V-on is ha kell, de még sose kellett igazán tuningolnom.... :F
    (Az egyetlen játék, ami érezhetően igényelte, az a Crysis volt, oda kellett 3ghz, mert az a szar nem kezelte rendesen a szabad magokat.... :W )
    Amíg meg elég a 2400mhz, addig meg minek fogyasszon többet??? Nekem igencsak bejö, hogy üresben kb 105W, játék alatt pedig 185-225W, egy radeon 4850-el, konnektorból, szőröstül-bőröstül.... (igaz 80+-os táppal... :P )

Amúgy szerintem nincs sok értelme ezen a platformon túl sokat költeni procira.... Hiába a 12MB chace a Q9550-ben, ha a 2-2 mag csak a rendszerbuszon tud kommunikálni, ami amúgy is terhelt??? Én vennék jó áron valami közepesnél jobb Q6600-at, ( ~1,35V--3400Mhz) és azzal vidáman kihúznám a következő 1-1,5 évet, amíg kijönnek a mainstream nehalemek, meg AMD denebek, majd azok lesznek az igazi alternatívák a jelenlegi S775-ös rendszerre....

Szóval, ha nincs feltétlen szükséged a Q9550 +500Mhz nyers maximáis teljesítményére, akkor nem éri meg az árkülönbözetet. (Sose lesz majdnem kétszer olyan gyors....)

Új hozzászólás Aktív témák