- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy ravasz, fogós kérdésem! Mégpedig az lenne, hogy nekem van egy Q6600-procim a G0-ás változat. Teljesen gyári húzva, piszkálva nem volt! Alapjáraton 44-fokos a CPU, és 1,09-voltot zabál. Na, most nekem van egy ASUS EN9800GX2-m ami sajna nem nagyon megy bele az alaplapba a hűtő miatt: [alaplap] , és nekem az lenne a kérdésem hogy milyen léghűtéssel, és mennyit kéne húznom a procin hogy ezt a videokártyát kiszolgálja? Vagy vegyek egy új Alaplapot? Hogy normálisan bele mennyen a VGA? De milyet nem kell nekem SLI!
Vagy adjam el a VGA-t és vegyek helyette 2-db 4850-et CROSSFIRE-ben?
Kérlek szépen titeket, ha tudtok, segítsetek, mert nagyszarban vagyok emiatt és nem tudom, mit csináljak.
Aki tud segíteni a profilomban benne, van az MSN-címem és kérem, szépen vegyen fel!
MSN: Dj-Informer@hotmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Autós topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - 8 mag 16 szál - AM5 - ÚJ! Bontatlan
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- AMD Ryzen 5 7500F Processzor - Készletről Azonnal - 27% Áfás Számla & Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel