Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
Halihó!
Aksiról pár szót írnék gyorsan.
Az android rendszerben(legjobb tudásom szerint) egy külön fájlban van az aksi konfigja. Ez időnként változik, nagyrészt töltési ciklusok alatt. 3-4 teljes töltés kell ennek, hogy frankón beálljon a ketyere. Szóval érdemes végigjátszani néha azt, hogy a telefont full lemerítjük, 1-5% közé, majd bekapcsolt állapotban hagyjuk tölteni legalább 10 órát. Aztán amikor ez letelt, töltő lehúz, telefon kikapcsol, és megint töltjük 2-3 órát. Ilyenkor elméletben az akkumulátor telítődik. Ezzel órákat lehet nyerni, és az akkumulátor élettartama is maximalizálható. A tabletem az elején nehezen állt be, pedig egy jóval ismertebb gyártó terméke
Használatról!
Ha egész nap nyomkodva van, ahogy annak szerintem lennie kell, akkor is ki lehet néha lőni az épp nem használt dolgokat. Gondolok épp arra, hogy mondjuk egy szókeresőhöz nem kell wifi
Aki meg csak telefonál, és sms-eket, maileket küld és fogad, vannak aksikímélő szoftverek a playen, amikkel kitolhatják az üzemidőt. Csak utána kell olvasni. Én az Advanced Mobile Care nevű gyöngyszemre esküszöm, de ezt embere válogatja.Navigáció!
A playen megtalálható a Sygic nevű navigációs program, nekem tökéletesen működik a jelenlegi kölcsön kapott Sonymon. Tudja azt, amiket a tört navigációs szoftverek, de olyat ugye nem használunk, mert nem szabad
Sim kártyákról, és azok hibáiról!
Ha egy Sim kártya idősebb 5 évnél, akkor érdemes cseréltetni! Elméletben a szolgáltató ezt díjmentesen meg is kell tegye, erre jogszabály kötelezi őket. Ezt onnan tudom, hogy nekem eldobálta a telefonom a hálózatot, random kikapcsolt a telefon, és hasonlók. A harmadik sikertelen szervizeltetés után egy szemfüles kolléga a Telenornál közölte velem, hogy meg kéne próbáljuk a Sim kártya cseréjét. Mivel 9 éves kártya volt, ingyen cserélték, és minden problémám megoldódott. Szóval akinek 3G, hálózateldobálós gondja van, próbálja meg a kártyacserét!Több okosságot nem tartogatok mára, de ha olvasok még valamit, amihez hozzá tudok szólni, akkor megteszem!
További szép napot minden kedves fórumlakónak!
Üdv!
Doki
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest