Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
"Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba"
Nekem szintén a legújabb, 1.0.4-es, de a módosítás nélküli, gyári firmware van rajta, (már azzal küldték).
Nem is akarom egyelőre cserélni, mert teljesen jól működik.A. time/date bug-ot is megoldottam. (Tulajdonképpen feleslegesen, mert a telefon első bekapcsoláskor rögtön leszedte a hálózatról a helyes dátumot és időt, tehát nem is kellett hozzányúlni, de amikor megtettem, jött a crash, Ugyanakkor a teló ettől még működött tovább gond nélkül, és a helyes dátumot/időt mutatta.)
Azért zavart a bug léte, így rootoltam a telefont, feltettem a Xposed frameworkot és a GravityBox-ot, amivel javítani lehet a hibát. Emellett sok más finomhangolást tudsz csinálni vele.
Ja és az itt említett root módszerekhez: a Framaroot-nál szerintem nincs jobb és egyszerűbb. Feltelepíted, egy rábökés és kész. Ráadásul szükség esetén csinál unroot-ot is. (Persze, nem mindegyik telóhoz jó, a másik készülékem, az Alcatel Idol X nem volt hajlandó engedelmeskedni a Framarootnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest