Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ctibor

senior tag

válasz kerio73 #853 üzenetére

"Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba"

Nekem szintén a legújabb, 1.0.4-es, de a módosítás nélküli, gyári firmware van rajta, (már azzal küldték).
    Nem is akarom egyelőre cserélni, mert teljesen jól működik.

A. time/date bug-ot is megoldottam. (Tulajdonképpen feleslegesen, mert a telefon első bekapcsoláskor rögtön leszedte a hálózatról a helyes dátumot és időt, tehát nem is kellett hozzányúlni, de amikor megtettem, jött a crash, Ugyanakkor a teló ettől még működött tovább gond nélkül, és a helyes dátumot/időt mutatta.)

Azért zavart a bug léte, így rootoltam a telefont, feltettem a Xposed frameworkot és a GravityBox-ot, amivel javítani lehet a hibát. Emellett sok más finomhangolást tudsz csinálni vele.

Ja és az itt említett root módszerekhez: a Framaroot-nál szerintem nincs jobb és egyszerűbb. Feltelepíted, egy rábökés és kész. Ráadásul szükség esetén csinál unroot-ot is. (Persze, nem mindegyik telóhoz jó, a másik készülékem, az Alcatel Idol X nem volt hajlandó engedelmeskedni a Framarootnak...)

Új hozzászólás Aktív témák