Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike969
újonc
Sziasztok! A szerkezet 2 napja nekem is megjött. Még ismerkedek vele, annál is inkább hogy egy céges BlackBerry Torch 9800 után új élmény. És valóban az! Nem vagyok egy mobilhajhász, ez is azért van mert k.rvára megfogott a kinézete.
A szállításról: 1949-ről rendelve, ahol a srác korrektül közölte hogy kevés a készlet, és az első széria hibái miatt mindet tesztelik. Jan. 11-én kifizetve, SG post, Jan. 25-én feladva, márc. 3-án kezemben. Annak rendje szerint áfázva
.Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.
Némi megjegyzés a csatolt kütyükről, az ajándék flip tokba nekem sem akaródzik beragasztani, pláne fehér is. talán feketébe esetleg majd...., az oldalon felkínált autós töltőből rendeltem hozzá 1-et, na ha a telót félbe vágnám bele is férne. Ipari hulladék kategória.
Viszont egy kérdés, autós töltőkről mi a vélemény? Megbízható szükség esetén?
No, ha valamin megakad a szemem/kezem jelzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB ezüst független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia. JEGELVE: Postas99 számára
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.