Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mike969

újonc

Sziasztok! A szerkezet 2 napja nekem is megjött. Még ismerkedek vele, annál is inkább hogy egy céges BlackBerry Torch 9800 után új élmény. És valóban az! Nem vagyok egy mobilhajhász, ez is azért van mert k.rvára megfogott a kinézete.
    A szállításról: 1949-ről rendelve, ahol a srác korrektül közölte hogy kevés a készlet, és az első széria hibái miatt mindet tesztelik. Jan. 11-én kifizetve, SG post, Jan. 25-én feladva, márc. 3-án kezemben. Annak rendje szerint áfázva :W .Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.
    Némi megjegyzés a csatolt kütyükről, az ajándék flip tokba nekem sem akaródzik beragasztani, pláne fehér is. talán feketébe esetleg majd...., az oldalon felkínált autós töltőből rendeltem hozzá 1-et, na ha a telót félbe vágnám bele is férne. Ipari hulladék kategória.
    Viszont egy kérdés, autós töltőkről mi a vélemény? Megbízható szükség esetén?

No, ha valamin megakad a szemem/kezem jelzem.

Új hozzászólás Aktív témák