Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike969
újonc
Sziasztok! A szerkezet 2 napja nekem is megjött. Még ismerkedek vele, annál is inkább hogy egy céges BlackBerry Torch 9800 után új élmény. És valóban az! Nem vagyok egy mobilhajhász, ez is azért van mert k.rvára megfogott a kinézete.
A szállításról: 1949-ről rendelve, ahol a srác korrektül közölte hogy kevés a készlet, és az első széria hibái miatt mindet tesztelik. Jan. 11-én kifizetve, SG post, Jan. 25-én feladva, márc. 3-án kezemben. Annak rendje szerint áfázva
.Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.
Némi megjegyzés a csatolt kütyükről, az ajándék flip tokba nekem sem akaródzik beragasztani, pláne fehér is. talán feketébe esetleg majd...., az oldalon felkínált autós töltőből rendeltem hozzá 1-et, na ha a telót félbe vágnám bele is férne. Ipari hulladék kategória.
Viszont egy kérdés, autós töltőkről mi a vélemény? Megbízható szükség esetén?
No, ha valamin megakad a szemem/kezem jelzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Rom 1.0.4., eddig hibátlan minden (talán némi nyelvi nehézség akik angolt nem komálják, a menüben néhány sor angol magyarra állítás után is). Még belakom, de pl navi nálam cc. 10 mp alatt pozicionált, a szerkezet mint a villám minden tekintetben, külső gyönyörű (a hátlapot kivéve, de együtt lehet élni vele), aksi meg annyi amennyi. Bb is minden este töltőn, így ez nem fura ebben sem, együtt kell élni eme újvilági renddel. Kamerát pár kép erejéig néztem, azt is este, no nem canon tükrös minőség, de telókhoz képest korrekt, rengeteg extra lehetőséggel.