Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitchman
csendes tag
válasz
Makkapakka #350 üzenetére
Szia!
Azért ne örülj annyira, bár lehet tényleg megúsztad.
Én tavaly rendeltem egy UMI telót. Meg is jött, asszony vette át. Vámot nem szedtek be, majd egy hónap múlva csöngetett a postás, hogy nem volt e vámos papír a csomagon. Mondom nem volt. Mindenképp ki akarták fizettetni. Most ott tartok, hogy küldött egy ajánlott levelet a Posta. Mellékelték a vémhatározatot, amin ugyan csomag szám szerepel, viszont semmi olyasmi hogy ez engem terhelne. Valamint ÁSZF-re hivatkoznak hogy a díjakat egy éven belül követelhetik. Persze nem fizetem be a mellékelt csekket, mert ugye az ÁSZF nevében is benne hogy szerződési feltételek. Meg is reklamáltam a Posta panaszkezelésen, hogy ne zaklassanak, mert én nem adtam fel semmit és semmilyen szerződésben nem vagyok velük, ráadásul a saját ÁSZF-jükben van, hogy a szolgáltatás a feladó és a posta között jön létre. Egyébként meg ha utólag is behajtható ez a dolog akkor miért kell átvételkor kifizetni a vámot? Választ persze nem írtak azóta se én meg letojom a dolgot. De azért nem árt résen lenni...
Bocsi az OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest