Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem aggódok hidd el
Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.
Mindennap "kulturáltan" megkérdem mi van
Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg típus sem, mint ahogy más véleményét se szoktam megkérdőjelezni.
Ám mint mondtam ez nem az a fórum ahol erről kéne vitázni, bár ahogy néztem mindegyikbe van egy megmondó ember
Részemról lezárva, hisz ugy gondolom ez a telefon topicja.Talán arról kéne eszmecserét folytatni.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.