Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Használtam az 1.03. stock, 1.04. stock és 1.04 mod romokat is és a gps mindegyikben működött és véletlenszerű újraindulás sem volt, szóval az általad leírt hibák inkább egyedi hibák lehettek, mint azt privátban is megírtam neked.
Amúgy ha stock romot kellene ajánlani, akkor én az 1.03-at ajánlanám, de akinek fent van az 1.04 és működik rendesen, annak semmi oka a váltásra. Ha meg elsőre fura dolgot csinál a frissen flashelt rom érdemes factory resetet csinálni vagy ha az sem segít újra flashelni a romot. Ezek teljesen stabil gyári romok, a date & time crashen kívül nincs jelentős hiba bennük.
A mobilnet persze szolgáltatónként eltérhet, de nekem t-mobil sim be, és egyből volt net, semmit sem kellett állítani, szóval ez inkább szolgáltató függő gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest