Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Használtam az 1.03. stock, 1.04. stock és 1.04 mod romokat is és a gps mindegyikben működött és véletlenszerű újraindulás sem volt, szóval az általad leírt hibák inkább egyedi hibák lehettek, mint azt privátban is megírtam neked.
Amúgy ha stock romot kellene ajánlani, akkor én az 1.03-at ajánlanám, de akinek fent van az 1.04 és működik rendesen, annak semmi oka a váltásra. Ha meg elsőre fura dolgot csinál a frissen flashelt rom érdemes factory resetet csinálni vagy ha az sem segít újra flashelni a romot. Ezek teljesen stabil gyári romok, a date & time crashen kívül nincs jelentős hiba bennük.
A mobilnet persze szolgáltatónként eltérhet, de nekem t-mobil sim be, és egyből volt net, semmit sem kellett állítani, szóval ez inkább szolgáltató függő gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest