Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
válasz
integrated
üzenetére
miert szar? sokkal szebb kepeket lehet csinalni, ha 5 v 8 mpesre allitod.
nekem is tudna 18 mp-elt.. minek? egyreszt full zajos lenne, masreszt minek ekkora felbontas a 1280-as monitorra? (persze ha te mindenképet kinyomtatsz plakat meretben akkor sorry) de egyébként semmire se jo a sok MP.
nekem is 5 mpre van allitva.. sokkal szebb kepet csinal mintha fel lenne tolva 18-ra..
-
kimista
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
jiake v8ad van eladó? nem láttam a listában
-
kimista
aktív tag
ems, alap szállítás.
nl trackingot kaptam, és nekem sem élt sokáig, azt mondta a kinai emberke h akkor fog élni ha bejött eu-ba
itt meg tudod nézni addig amig nem jött be.szerintem azért nem is vámolták meg, mert NL-ben volt sokáig, és azt hitték h onnan, és nem kínából jön. v nemtom, szerencsém volt.
btw, notification hide appal elrejtettem amit az elsőben írtam,.
sony Z android 4.3 után fura a felület, meg hogy kétkártyás a menü, nincs bill swipe, se custom bill varázsló.. kamera is más, alig értettem h miot hogy kell beállítani..
18 MP-et ír amugy kamerába.. de sztem bőven elég 8-an hsaznalni akkor még szép képeket csinál
google+ra feltéve párat kinyertem pár pure infót: (8 mpet lőttem)Méret 5632 x 3168
Fájlnév IMG_20140304_114537.jpg
Fájl mérete 2.65M
Fényképezőgép V3-E
Fókusztávolság 3.5 mm
Exponálás 1/10
Rekesz f/2.2
ISO 662
Fényképezőgép gyártója CXQ
Vaku Használt
Exponálási korrekció -
Megtekintések - -
kimista
aktív tag
Sziasztok.
Jan 29-én rendeltem meg pandáról, febr 17-én postázták, és tegnap érkezett meg. 42-t fizettem érte, vám nemvolt, mert elhitték h pc accessories van a dobozban 39.64$ értékben

eddig pozitív az élmény, talán a hátlap picit "kínai", érződik rajta h nem egy sony (eddig xperia Z-m volt, de jött céges szám és a kétkártya miatt cserélnem kellett)
Egy gondom van, ha az nfc be van kapcsolva, akkor folyamatosan ott az ikon fent bal oldalt (tehát nem jobb oldalt, és nem egy N betű, hanem bal oldalt egy notifikáció amire a vezetéknélküli beálítások jelenik meg)
letiltani az értesítést nem tudom az alkalmazásoknál. Érdekelne hogyan lehet eltüntetni.
root sem gond, mert nemsokára azt is csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- alza vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Autós kamera eladó
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest