Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
karikusz
üzenetére
Reméljük, hogy lesz rá KitKat.

A Concord fórumán kérdeztem az ő 5005 NFC-jükre:
Kérdezném a korábbi concordos telefon tapasztalatai alapján, az amúgy elég friss androidra várható lesz frissítés(ek) (esetleg KitKat)?
Válasz:
KitKat: a tesztelőik már január óta nyúzzák a 4.4-et.
Gondolom azért hogy ki is adják
Engem is érdekelne, hogy melyik romot tegyem rá. Úgy látom az 1.0.4 az utolsó Official.
Egy linket kitenne valaki nekem, ahol a v3 rootolásáról vagy az új főzőtt romok és azok leírásai vannak. A needrom-ot találtam meg eddig, de hátha van jobb, más.
Jó lenne, ha valaki az első (második) hozzászólást szerkesztené, hogy ne tegyen fel más (se) hasonló "buta" kérést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest