- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat #870 üzenetére
Nálam az időkép volt fenn. Az ment. Talán alapból ez is netről szerzi be az aktuális infót.Esetleg nézd meg ezt:
Rendszerbeállítások/Biztonság/App permissions
Ez sztem legyen bekapcsolva, és akkor látod mi-mit akar éppen.
Amiben biztos vagy, annak adhatsz akár állandó engedélyt.GPS-nél (azt használó appoknál) elbohóckodtam vele, mire rájöttem.
Nálam is volt már ami nem akart működni, és csak tippelek, hogy az engedélyek miatt.
Lehet pl. ha rögtön nincs engedélyezeve, utána már nem próbálkozik.
És csak akkor megy rendesen, ha allow-ra van állítva +progi újraindítás - de ebben nem vagyok biztos (nekem úgy tűnt néha előfordul ilyesmi), appja válogatja.
Próbálgasd a variációkat.
Na remélem érthető..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest