Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
Kezem közé került egy ilyen szenny.. egy ismerősöm vette 60 ezerért, a bolt nem foglalkozik vele a szerviz után meg abszolúte nem működik. Kb ezredjére tudom bekapcsolni, a kép darabosan esik szét mint mikor bga hiánya van a GPU nak a pc -s kártyáknál, vagy mikor a panel széle full kontaktos, majd azonnal be is alszik a telefon. Boot loader sincs.. ilyenkor mivan? Szétszedtem hátha valami kontakt hiba de semmi nem találtam, egyébként is egy szerelhetetlen szemét, nincsenek benne csatlakozók csak forrasztás, bármihez nyúlnál szétszakadna a szalagkábel.. ki se lehet belőle billenteni az alaplapot mert a gombok is úgy vannak beforrasztva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest