Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
"- eddig minden származású teló minden ROM-mal elindult, alapvetően működött"
Mint írtam is fent, az egyik a másikba átszofverezhető, ami többek között a platform sajátossága. Régebbi SoC esetén az SPMTD-vel kellett állítani a meglévő HW címeket az uboot.bin-ben, de mióta LK.bin lett belőle és az SP flashtool is megbirkózik a speciális FW update-el, azóta nem kell, magától átkapcsol. Ebben a fájlban 3 fő egység HW azonosítója van: két kamera és az LCD panel.
"- ebből arra következtettem, hogy a driverek is azonosak, hiszen mindegyik működött"
Rossz következtetés: az összes létező MTK soc drivere azonos, függetlenül attól mi van köré építve.
"- ha azonos driverrel mind működik, akkor a driver által vezérelt hw elem is azonosnak kell lennie, különben nem működne"
Rossz következtetés. Az MTK driver(ek) multi driver(ek). Van benne/bennük vagy 300 eszköz támogatva.
"- soha senki nem tudott hw komponens különbséget kimutatni"
De igen, én. Én vagyok tudtommal az egyetlen, aki innen darabokra bontva látta (Fakirr barátom leszámítva).
"- tapasztalatom szerint nincs sorozatszáma a telefonnak ("123456789ABCDE"), tehát ez alapján sem tudjuk őket megkülönböztetni"
Van nekik, csak nem ez. Minden boardon van sorozatszám.
"- a különböző forgalmazók által kiadott telókon is előbb utóbb megjelennek az "Inew" feliratok."
Teljesen mindegy ki mire brandeli...
"ez nem valójában nem "Inew" telefon, sem "concorde" sem "myaudio" hanem a Shenzhen Eastaeon Technology Co.,Ltd által gyártott alaptelefon, amit többen is kiadnak, több változatban"
A készüléket a ZTE gyártja vagy gyártatja. Az előbbire erősebb a gyanúm. Hogy saját nevük alá miért nem engedik ki, az jó kérdés. Ám nézd meg a kernelt ki fordítja le hozzá!
@(#5444) junkpod:
Ne zavarjon, hogy az az LCD rá van ragasztva a középkonzolra előre, ami kb. a telefonod 90%-a, előtte pedig ott van az a digitizer, ami... Ezt nem másik készülékre gyártották, csupán más szériához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest