- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Szia(sztok)!
Telefon vásárlás előtt állok ismét, véletlenül ráakadtam egy 1 hónapos Inew V3 hófehér telefonra itt helyben, a design magával ragadott első pillantásra. Viszont! - nem is olyan rég, volt pár napig egy Doogee DG550(Inew V3 design koppintás) készülék nálam, amivel akadtak problémáim, így tartok a kínai telefonoktól. A következő problémák merültek fel vele kapcsolatban: iszonyat doboz hangja volt a hangszórónak, alig hallottam a másik felet, olyan volt időnként mintha gerjedt volna a vonal, és kb 5-6perc beszélgetés után elkezdett akadozni a vonal, majd meg is szakadt állandó jelleggel. Valamint a Telenor mobilinternet hálózattal szerencsétlenkedtem én is, de azt a problémát sikerült elhárítani egy APN beállítással. Végül ami bosszantott, h 13Mpx kamerája volt és mégis mondhatni használhatatlan képeket lőtt, kb egy gyengébb 2-3Mpx kamera szintjén volt.
Szóval az érdekelne h ezek a problémák fennállnak e egy Inew V3 esetében is vagy sem?
Fontos lenne a jóminőségű kamera, nyaralást szeretnék vele megörökíteni, valamint fontos lenne tudnom h a navigáció mennyire talál jelet, majd mennyire tartja azt?
Esetleg Inew V3 tulaj dobhatna fel vagy küldhetne át ezzel a készülékkel lőtt képeket, megköszönném. Ja és Telenor - Telekom SIM párosítással szeretném használni, mindkét szolgáltató működik vele problémamentesen?Várom Inew V3 tulajdonosok tapasztalatait a készülékkel kapcsolatban! Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Energiaital topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TP-LINK routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs