Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Vááá, most meg miért írja ki két percenként a képernyő aljára egy felugró ablakban kb 30mp erejéig a telefon, h "Google Play Szolgáltatások is denied to read contacts."? Minden névjegy bent van már pedig a telefonkönyvben?
Na most megint mennem kell dolgozni, holnap ismét jelentkezem. Addig légyszi valaki írja le nekem ide vagy privátban lépésről lépésre h hogyan tudom orvosolni ezt a Telenor 2G/3G problémát a legegyszerűbben. Köszönöm előre is

-
tjokai
senior tag
No...sikerült orvosolni az IMEI problémát a "Mobileuncle Tools" programmal (Play áruházból letölthető), most már csak erre a Telenor 2G/3G szeretnék megoldást találni. Valaki tud benne segíteni? Légyszi lépésről lépésre írjátok le a legegyszerűbb módon, úgy biztosan megfogom tudni csinálni.
-
tjokai
senior tag
Valaki vállalja egy iNew V3 szoftveres rendbetételét?
Három probléma lenne a készülékkel:
1. Mint utóbb kiderűlt, az előző tulajdonos (aki újként hirdette) megbuherálta a ROM-ot és az lett az eredménye, h egy "gyári beállítások visszaállítása" után eltűntek(érvénytelenek) az IMEI számok, azaz nem hívható egy SIM sem a készülékben/készülékkel.
2. Telekom - Telenor SIM párosítással használnám a készüléket, de mint köztudott, a Telenor SIM-mel csak 2G-n fogadható/indítható hívás. Állítólag ez is javítható szoftveresen, h 3G-vel is menjen a Telenor hálózat.
3. Az előző tulaj ROM manipulálása után, a kijelzőfeloldógomb megnyomása után nem éled fel egyből a telefon, hanem csak bekapcsol a kijelző de kb 5-6 másodpercig nem ad képet, majd ezután feléled a készülék(ezt nem mindig csinálja, kb 10/6 alkalommal).Ha kell, elpostázom a készüléket, elutalom a javítás árát, majd fizetem a visszapostát, csak valaki tegye rendbe a készüléket szoftveresen, sajnos én ehhez nem értek, rontani meg nem szeretnék jobban a helyzeten.
Előre is köszi, kérlek PÜ-ben jelezz

-
-
tjokai
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
Nem játszottam én semmivel sem, csak egy egyszerű "gyári beállítások visszaállítását" csináltam, ennyi az egész. Azóta van egy 45e ft-os mp lejátszóm és egy 13Mpx-es fényképezőm. Hurrá

Na nekem ennyi elég is volt ebből a gagyi szarból, megy is a piacra! Kínlódjon vele a bánat, az! Számítottam rá, h nem lesz problémamentes a kezdet, na de h ennyire?! Hagyjuk már!!!! Ezek a kínaiak inkább szedjenek rizst, mint h telefont gyártsanak

-
tjokai
senior tag
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítását, erre nem viszi egyik SIM-et sem (Telekom - Telenor)
Újraindítom ezt a fost, erre lefagy! Hihetelen, ember

-
tjokai
senior tag
Valaki letudná írni "szájbarágósan", h hogyan tudom a legegyszerűbben orvosolni ezt a Telenor 2G/3G problémát? Jöhet privátban is, csak éjjel vagy holnap délelőtt leszek legközelebb gépközelben.
Köszönöm a segítséget előre is

-
tjokai
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Hali
Megérkezett a telefonom, első dolgom a build szám megtekintése volt...1.1.1. van rajta, akkor felesleges frissíteni a navigáció miatt?Amit még észrevettem így hirtelen, az az, h a kijelző feloldó gomb megnyomása után a feloldásra nem mindig reagál vagy ha reagál, láthatóvá válik halványan a kép és jópár másodperccet kell várni mire feléled a készülék. Ez másnál is jelentkezik?

-
tjokai
senior tag
Inew V3 készülékemen a mindenki által jól ismert 3betűs navigáció futni fog szerintetek?
-
tjokai
senior tag
Úton a telefon hozzám, holnap vagy holnapután itt is lesz

-
-
tjokai
senior tag
átveszem b0ki kolléga készülékét, ő is a telenor problémák végett szabadul meg tőle. Szeretném majd a napokban segítségeteket kérni ebben a telenor 2g/3g probléma javításában.
-
tjokai
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
éppen ezért kérdeztem rá, mert a Doogee dg550et ismerem, láttam is vele készült képeket....hát szörnyűek. Meg hát nagyon dobozhangja volt az első hangszórónak, nem lehetett érteni a partnert, annyira torzított. Viszont baromi gyors teló, Antutuban 26000pont azért nem semmi.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Csak egy kérdés:
A Dogee DG550-ben ugyanaz a kamera és hangszóró található mint az iNew V3-ban? ..... mivel ugye a Dogee DG550 köztudottan és tagadhatatlanul iNew V3 koppintás. Tehát csak designban koppintották vagy az alkatrészek zöme is megegyező a két készülékben? -
tjokai
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Na igen, itt kezdődnek a problémák
Azt sem tudom miről beszélsz, nekem ez sajnos kínai. Nagy meló megcsinálni azt a trükköt h menjen a Telenor is 3G-n? Tehát egy full laikus lény, mint én is vagyok, képes elvégezni?Azt mondjátok már meg nekem h beszélgetés alatt mi a hátrányom abból h csak 2G-n beszélek nem pedig 3G-n?! Mi jelentősége van? Nem értek ehhez sem sajna..
-
-
tjokai
senior tag
T-Mobilos SIM-mel nincs semmi probléma? Tehát úgy tudnám gond nélkül használni a telefont ha a T-Mobil futna 3G-n a Telenor meg 2G-n? Csak pont a telenornál van a nagyobb netcsomagom és náluk sokkal gyorsabb a netem szinte mindenhol

-
tjokai
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
miért, nem így van? Simán aláznák a kínai telefonok a nagy gyártók készülékeit tudásra, sebességre meg mindenre de ezzel h egy laikus szinte nem tudja telefonálásra használni a kínai kütyüket, hiába minden
Engem rohadtul nem érdekelne h egy noname készülékem van ha rendesen tenné a dolgát ahogy kell, problémák nélkül.....de ez sajnos jelen pillanatban nem így van. -
tjokai
senior tag
Találtam egy hirdetést, ahol a srác azt írja h nem megy Telenoros SIM-mel a készülék [link]
Ez nem csak valami beállítási probléma? Nekem is pont Telenor és Telekom SIM lenne benne :/ Akkor inkább hanyagoljam ezt a telót? -
tjokai
senior tag
válasz
hetven9
üzenetére
Ez igen, bőven felülmúlta az elvárásaimat, nem számítottam ilyen képminőségre. Nagyon szép képeket készít valóban.
Már csak az aggaszt h írtad, 3G hálózaton problémás a hanghívás ennél a készüléknél. Ez alatt mit értettél? Mi a hátránya ennek? Bocsi, nem értek hozzá...Köszi a képeket

-
tjokai
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Szia(sztok)!
Telefon vásárlás előtt állok ismét, véletlenül ráakadtam egy 1 hónapos Inew V3 hófehér telefonra itt helyben, a design magával ragadott első pillantásra. Viszont! - nem is olyan rég, volt pár napig egy Doogee DG550(Inew V3 design koppintás) készülék nálam, amivel akadtak problémáim, így tartok a kínai telefonoktól. A következő problémák merültek fel vele kapcsolatban: iszonyat doboz hangja volt a hangszórónak, alig hallottam a másik felet, olyan volt időnként mintha gerjedt volna a vonal, és kb 5-6perc beszélgetés után elkezdett akadozni a vonal, majd meg is szakadt állandó jelleggel. Valamint a Telenor mobilinternet hálózattal szerencsétlenkedtem én is, de azt a problémát sikerült elhárítani egy APN beállítással. Végül ami bosszantott, h 13Mpx kamerája volt és mégis mondhatni használhatatlan képeket lőtt, kb egy gyengébb 2-3Mpx kamera szintjén volt.
Szóval az érdekelne h ezek a problémák fennállnak e egy Inew V3 esetében is vagy sem?
Fontos lenne a jóminőségű kamera, nyaralást szeretnék vele megörökíteni, valamint fontos lenne tudnom h a navigáció mennyire talál jelet, majd mennyire tartja azt?
Esetleg Inew V3 tulaj dobhatna fel vagy küldhetne át ezzel a készülékkel lőtt képeket, megköszönném. Ja és Telenor - Telekom SIM párosítással szeretném használni, mindkét szolgáltató működik vele problémamentesen?Várom Inew V3 tulajdonosok tapasztalatait a készülékkel kapcsolatban! Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze mindez ugye Telenor esetében.
Ez most mi? Visszaállítás előtt ment a Telekom is...

Azt sem tudom miről beszélsz, nekem ez sajnos kínai. Nagy meló megcsinálni azt a trükköt h menjen a Telenor is 3G-n? Tehát egy full laikus lény, mint én is vagyok, képes elvégezni?