- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Jolly87
üzenetére
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban
3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?
Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB - Fekete - Szép
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB - Arany - Hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest