- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Jolly87 #4010 üzenetére
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?
Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest