Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy ilyen csodát!A kérdéseim:
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Köszönöm a segítséget!.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Elden Ring
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- iPhone 12 PRO 128 GB Kártyafüggetlen
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Dell Vostro 3510/i5-1135G7/8GB/256GB M.2/WIN11/Újszerű állapot/Jó akku, 4 óra/Számlával!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest