Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dromedal

csendes tag

Sziasztok!
    Garanciális probléma megoldásával birkózom és megosztom veletek az eddigi tapasztalataimat hátha valaki hasznát veszi!
    Szóval én vagyok az akinek 2-nap után megadta magát a mikrofonja!
    Mivel senki sem akarta megjavítani a telot(GSM boltok és szervizek)meg hát vásároltam hozzá 1-év garit így arra az elhatározásra jutottam hogy vissza küldöm a féladónak!
    Egy kis internet böngészés után bubis boríték 4-négyes formátumú jól becsomagolva gyári dobozba és le egyeztetve az eladóval irány a posta!
    CN-23 kitöltve boríték megcímezve!
    Nyugta a kezembe 9240-ft Jelzem Békéscsabáról!
    Nos itt az első lecke!
    CN-23 nem kell!!!
    Emeli az értékét a csomag díjának mivel ott mindenféleképpen rá kell írnod mit küldesz és mi az értéke!
    A postai alkalmazott 5-10 napot mondott a csomag megérkezésére.Ajánlott egy 5-naposat is de annak 13900.-ft lett volna a díja.
    Nem kértem mivel ez már így is bukta volt!
    Postai nyomon követés!
    Eltelt 5-nap és a csomag még mindig itthon volt!Felhívtam a postát és kérdeztem miért mikor nekem 5-10 napot mondtak hogy Kínába lesz!
    Válasz:Vámolják és biztos hogy nem lesz ott 5-10 nap alatt minimum 20-nap!Az ottani ügyintéző szerint!
    Szuper!
    Másnap kaptam a postától (vámosztály) egy levelet amibe benne voltak a kísérő dokumentumok magyar vám befizetését bizonyító és a CN-23 hogy ezek nem kellenek!!!!
    Ok! gondoltam jól van!
    Csomag nyomon követése kétnaponta!Még végül látom kézbesítve!
    Április 30-án!
    Tehet 20-nap!
    MiniDeal.net ma felveszem a kapcsolatot velük és kérdezem hogy meg e kapták a telefont.
    Igen csak elfelejtettek jelezni mikor pedig meg ígérték!Nos jól van de mikor kapom meg a másikat?
    Hát ők most továbbították a gyárnak és majd szolnak ha kész van vagy nem lehet megcsinálni akkor küldenek egy másikat ingyen!
    Jó jó de mégiscsak mondjon valami időpontot!Nyugodjak meg sietnek és szólnak!
    Nem tudtam belőlük kicsavarni egy dátumot sem!
    Szóval itt tartok!
    Még egy tipp!
    Időközben én jeleztem a PayPal-nál hogy szarakodnak és lezártam a követelésemet.El küldtem a szállítási számot és amikor automatikusan kiírták hogy kézbesítve a hülye PayPAl vissza utalta a vételárat és a szállítási költséget mert gyorsabb postával kértem a telefont.
    Jelenleg a kínai ebből semmit nem jelzett vissza!
    Egyenlőre ennyi!
    Ha lesz változás folytatom.Remélem segíthettem hátha valaki hasznát veszi a hozzá szólásomnak!
    Én biztosan nem rendelek többet Kínából!!!!
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák