Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Dromedal
üzenetére
Tanulságképpen: Írsz a minidealnek, hogy megadta magát a mikrofon, küldjenek cserealkatrészt. Kifizeted a mikrofont (kb 2 dollár) meg a postaköltséget ami ismét pár dollár, tehát kb 1000 Ft-ból kezedben a cserealkatrész. Elmész egy komolyabb szervízbe, és ott kb 3-4 ezer ft-ért kicserélik a mikrofont.
Én a speedshopba mentem, felárrral (7ezer ft összesen), de 1 órán belül végetek a telóval. (nekem hangszóró csere volt egy telómnál, de a lényeg ugyanaz)
Nem kell hetekig várni, olcsóbb is az itthoni szerviz, ilyen potom dolgokért nem küldtem volna vissza a telót.. -
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Te akkor postacsomagként adtad fel a telót, nem pedig levélpostai küldeményként ezek szerint. Másrészt, ha visszautalta Neked a paypal a vételárat, akkor innentől kezdve már hová tovább? Vagy mi változna? Telót visszaküldted, pénzt visszakaptad, innentől kezdve megoldódott a dolgod a kínaiakkal.
Ne érts félre, de a hozzászólásod amúgy senkinek sem segített, mert már az elején nem jól adtad fel, a többi már csak hab a tortán. Másrészt, aki Kínából rendel, az már az elején tudja azt, hogy garanciális ügyintézése nem lesz 1 hónapon belül.(#3455) janek69: Ez azt jelenti, hogy az egyetlen egy 900-as verziós szoftverrel, ami felflesselhető bármelyik telóre, megy a Telenor. A többi próbálkozás nem járt eddig sikerrel elvileg, de még mindig nincs telenoros kártyám, hogy kipróbáljam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest