Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
janek69
üzenetére
Ha a kamera a fontos, Hongminál nem találsz jobbat (igaz, abban Samsung kamera van). Az iNEW v3 ha nem Telenoros vagy, akkor is tökéletes. Én viszont Hongmi "hívő" vagyok, bár abban meg a videó hang ami nem tökéletes, de kinek mi a fontos. Nekem ami fontos, azt mind tudja a Hongmi, a gyengeségei (nekem) egy legyintéssel elintézhető (nem jó hang a videó alatt - bár ez már megoldva,) gombok nem világítanak, az akksija egy jó komprumisszum.
Az iNEW egy igazi öszvér: semmiben nem kiemelkedő, de mindenben átlag, vagy afölötti teljesítmény (kivéve akksi). Remélhetőleg a bugjai is megszűnnek, támogatás/frissítés folyamatosnak mondható - foglalkoznak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest