- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Laza...
üzenetére
No befejezem a témát,mert ez már nem is nagyon ide tartozik.Nem az Ali-val van a baj,hanem azzal,hogy belefutottál valamibe.Igen sok szemét is van ott,de szerinted a vaterán nincs.Hamarabb rendelek az aliról,mert onnan tuti visszakapom a pénzem,ha baj van.Nyilván én is azért tendálok itt is 1 kereskedő felé,mert tudok több elérhetőségét és így talán nem tűnik el,ha gari gondom van.Nekem csak a pandawill-el volt rossz tapasztalatom,lehet nem is ők tehettek róla,de azért még más kínai webshopból merek vásárolni.
Ami ide vág. Mennyire ajánljátok ezt a készüléket ti mint használók? Én nem találtam más alternatívát ebben a kategóriában.
Fontos a jó kamera és csak ez az egyetlen,amiben ez a sony kamera van.A gorilla glass-t is fontosnak tartom.A Lenovo p780 nem lenne rossz a 4000mAh-s akksival,de a kamerája nem győz meg kicsit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest