Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Hát a mixeshop nem lesz a szívem csücske az biztos. Válaszul írták , hogy ma postázzák és úgy látom abból se lesz semmi tekintve a két földrajzi hely időkülönbségét. Írtam a rendelések topikba is, hát elég sok a csalódott, ideges kuncsaft mostanság. Már sommás vélemények is vannak, miszerint tavaly töredék ennyi baj sem volt. Ezt én is osztom. 4 rendelésem volt novemberben SG, HK, CN mindegyik estben másnap harmadnap már volt TN-em. A ciki az, hogy az unokahúgom nem érti miért fizettek akkor gyorspostáért, de ÉN SEM!! Erre nekem nem magyarázat, hogy 08.-áig ünnep volt. (09.-e meg már munkanap.) Ha meg nincs raktáron, akkor írja ki legyen szíves a drága jó kici agyagedény, hogy "out of Stock" Az tisztességes. Az ember néz másik shopot, aztán szívesebben tér ide vissza adott esetben. Ha hétfőig sem lesz TN, akkor PP dispute. Mert így a huginak nem lesz telója, nekem meg a családon belül "becsületem".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest