Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Hát a mixeshop nem lesz a szívem csücske az biztos. Válaszul írták , hogy ma postázzák és úgy látom abból se lesz semmi tekintve a két földrajzi hely időkülönbségét. Írtam a rendelések topikba is, hát elég sok a csalódott, ideges kuncsaft mostanság. Már sommás vélemények is vannak, miszerint tavaly töredék ennyi baj sem volt. Ezt én is osztom. 4 rendelésem volt novemberben SG, HK, CN mindegyik estben másnap harmadnap már volt TN-em. A ciki az, hogy az unokahúgom nem érti miért fizettek akkor gyorspostáért, de ÉN SEM!! Erre nekem nem magyarázat, hogy 08.-áig ünnep volt. (09.-e meg már munkanap.) Ha meg nincs raktáron, akkor írja ki legyen szíves a drága jó kici agyagedény, hogy "out of Stock" Az tisztességes. Az ember néz másik shopot, aztán szívesebben tér ide vissza adott esetben. Ha hétfőig sem lesz TN, akkor PP dispute. Mert így a huginak nem lesz telója, nekem meg a családon belül "becsületem".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest