Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Nem értek veled egyet. Mi is lecseteltük előtte. Azt írta hogy csütörtökön tudják leghamarabb feladni. Csütörtökön lett megrendelve. Nem lett még mindig feladva mert processing van a státusznál. A kérdésre, hogy mikor adják fel, azt írta 3-14 munkanap. De ezt már csak a megrendelés után!
Ha nincs raktáron a termék akkor igen is írja ki, hogy várni kell, így eldöntheted, hogy megrendeled tőle vagy nem. A mixeshop oldalán nem volt ilyen írva. Igenis azért fizettem a DHL-es szállítást, hogy a megrendelésemtől számítva max 8 napon belül itt legyen. Nem munkanap, hanem sima nap! -
silver10
aktív tag
Lehet, hogy nehéz a felfogásom, de a rendeléskor készleten volt, nem volt olyan, hogy out of Stock. Akkor hogy működik a fizetéstől számított 45napos garancia? És miért ítéltek nekem korábban visszatérítést, ilyenért pár levélváltás után? Jeleztem, hogy nincs TN, ők állították, hogy feladták. Azért ez az értetlenség bennem, mert ezen az alapon nem postáz 45napig és röhög a markába? Márhogy én is értsem egyszerü halandó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest