Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Amikor megjelentek az első érintő képernyős telefonok, azóta van olyan, kb 10-15 félét használtam, mindenféle márkát, az aktuális legújabbat, többször még kísérleti stádiumban levő modelleket, még a hivatalos megjelenés előtt. (közel 20 éve ugyanaz a mobil számom) Szóval a telefont akkor használom, ha kell, illetve nincs más kommunikációs eszköz. Itthon minden megvan, igen gyors net, különleges felszereltségű asztali gép, több tablet, miért kellene a telefonról neteznem. A játékról leszoktam. Naponta használom, - a munkahelyemen nincs net és WiFi. Alapesetben minden nap töltöm, mert lemerül. Itthon viszont minek bökdössem.
Az aláírásommal ellentétben már 60 is elmúltam, de nincs harag.
Kösz a tippet a mobil net-re, és a képernyő mentéshez.
Sajnos ezt a telefont ajándéknak szántam, néhány nap és átadom, de tetszik, lehet, hogy veszek magamnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest