Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
r107
csendes tag
-
r107
csendes tag
Követed a RAG-szám alapján, hogy hol jár a küldeményed?
Magyarországra érkezés után vámkezelik. Kaptál már postai úton levelet arról, hogy közöld a küldeményed tartalmát? Ha azt megválaszolod (megelőzendően elküldheted a vamkezeles@posta.hu-címre), akkor a beküldött dokumentumok feldolgozása után pár nappal nálad is lehet a telefon. -
r107
csendes tag
Ez a google desktop search megöl...
-
r107
csendes tag
Nekem is megjött ma a V3.
Eddig jónak tűnik, néhány apró dolog van csak ami a frissítéssel remélhetőleg megoldódik.
A telefonon alapból van egy fólia, a dobozban pedig egy másik, vadiúj példány. A tok nem akar másnak látszani mint ami valójában: igazi műanyag.
Amúgy gyors, nagyon jó fényereje van, SGS2 4.1.2 után kifejezetten felüdülés a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest