- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Én eleve 1.0.4 ROM-mal kaptam a telefont. Furcsa volt, hogy noha a Google szolgáltatások, Play, stb. rajta vannak, de olyan Google programok, amiket a legtöbb telóra előre telepítenek, hiányoznak (Gmail, Google+, Hangouts, YouTube stb.). Ez nem lenne baj, hiszen felteszed magadnak, ami kell. De nem tökéletes minden:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, ha a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban rányomok, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Eddig ezeket a gondokat vettem észre.
-
Submarine
senior tag
Grat!
Azért írd meg, ha mégsem tetszik!Nekem is automatán van egyelőre, majd nyáron, délben, megmondom teljes fényerőn, hogy úgy mennyire látszik.
De sztem egy csillag vs mobiltelefon meccs kimenetele nem kérdéses..Valahogy majd ráveszem magam én is a rootolásra, meg a frissítésre, de csak hónapok múlva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest