Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Én eleve 1.0.4 ROM-mal kaptam a telefont. Furcsa volt, hogy noha a Google szolgáltatások, Play, stb. rajta vannak, de olyan Google programok, amiket a legtöbb telóra előre telepítenek, hiányoznak (Gmail, Google+, Hangouts, YouTube stb.). Ez nem lenne baj, hiszen felteszed magadnak, ami kell. De nem tökéletes minden:
1. Pár napja abbahagyta a címjegyzék szinkronizálását a Google fiókom, ha a Beállítások/Fiókok/Google menüpontban rányomok, hibaüzenetet jelez. Utoljára feb. 3-án szinkronizált. Ugyanakkor a Gmailt, a Naptárat és az összes többit gond nélkül szinkronizálja, csak a kontaktokkal van gond.
2. A Google keresés nem ajánl fel kártyákat, a beállítás menüben sem jelenik meg a lehetőség. Pedig a Play már frissített a legutóbbi verzióra. (Ez mondjuk nem zavar, előző telefonjaimon is ritkán használtam a kártyákat. )
Eddig ezeket a gondokat vettem észre.
-
Submarine
senior tag
Grat!
Azért írd meg, ha mégsem tetszik!
Nekem is automatán van egyelőre, majd nyáron, délben, megmondom teljes fényerőn, hogy úgy mennyire látszik.
De sztem egy csillag vs mobiltelefon meccs kimenetele nem kérdéses..
Valahogy majd ráveszem magam én is a rootolásra, meg a frissítésre, de csak hónapok múlva!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg már csak tiszteletbeli kollégám vagy, bár most már kitagadlak.